Aktywne Wpisy
Tacho_ +20
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
LittleBallofFur +117
11.12.2016 - nie podpisałem żadnego aktu oskarżenia
12.12.2016 - parafowałem akt oskarżenia wiedząc, że jest nieskuteczny
#neuropa #bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@trapped: Ale jakie masz na to dowody? Podpisał to nie znaczy że sporządził, bo od początku mówił że dostał akta tej sprawy po innym prokuratorze.
Ten Pikul to taki niezalezny... hehe
W latach 1989–2003 Antoni Pikul był dyrektorem Pracowni Projektowej „System” w Jaśle. Działał jednocześnie społecznie i w samorządzie. W latach 1989–1990 był członkiem prezydium Komitetu Obywatelskiego „Solidarność” w Jaśle. W latach 1990–1994 pracował jako wiceprzewodniczący rady miasta Jasło i sejmiku wojewódzkiego z listy Komitetu Obywatelskiego. Związany był z ROAD, Unią Demokratyczną i Unią Wolności. W latach 2003–2009 pracował na stanowisku dyrektora i kierownika projektu
@kuban99: Dlatego jest wiceburmistrzem z ramienia PiS? Jeeezu, jak wy odlatujecie :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@kuban99: hahahahahahahahahahahaaha
Poza tym nie rozumiem jakie znaczenie mają tutaj słowa Pikula do kłamstw Piotrowicza. Stary komuch najpierw kłamie, że nic nie podpisywał, a potem okrakiem się z tego
Jednakże śmieszy mnie hipokryzja zarówno po jednej jak i drugiej stronie barykady.