Wpis z mikrobloga

Mam problem, otóż posiadam ego aio joytecha i kompletnie na nic nie reaguje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dopiero po podłączeniu do ładowania mruga przez jakiś czas białe światło i przestaje, ale e papierosa nie ładuje. Dodam że gdy jest podłączony działa 5klik i zmiana koloru, lecz gdy się go włączy to po za białym światłem nic się nie dzieje. Wyczyściłem go i zmieniłem grzałke, ale nadal lipa. Da się coś z tym zrobić? czy już mogę wywalać do śmieci?
#epapierosy #epapieros
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@omgoogle przesunely ci sie bebechy. Pewnie upadł albo było nim otwierane piwko? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Możesz spróbować przesunąć spowrotem ale zazwyczaj kończy się to pobiciem szkła i leci do śmietnika ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@omgoogle wpierw wywnioskuj czy przesunely sie w gore/dół czy w ktorys bok. Najlepiej to robic ogladajac fajka z gwintem od Góry czy nie jest za bardzo odkryty lub schowany. Porownuj do nowki lub google grafika. Jezeli tak jest to probuj przepchac w przeciwnym kierunku. Ale od gory uważaj na szklo a od dolu na ogniwo ktore jest bezpośrednio pod kapslem. Jezeli przesunely sie w bok to sprawa sie komplikuje. Ogólnie jezeli
  • Odpowiedz
@anyone4 za mocno dokrecacie na chama capa zamiast do pierwszego oporu i się pin wciska a potem jak zabierasz rękę to cap z grzalka odbija do góry a pin w końcu za ktoryms razem zostaje wcisniety¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@jabco11: a ja mam takie pytanie bo też mam tego aio i przy zaciągnięciu normalnie świeci podświetlenie a potem jeszcze miga 4 razy nie wiem czemu to mój drugi aio i prze pierwszym tak nie było??
  • Odpowiedz
@kulaf: Każdy stick miga a ilość mignięć ma ciebie o czymś informować. W każdym jest to inaczej i już nie pamiętam ale wystarczy spojrzeć w instrukcje obsługi.
  • Odpowiedz
@dleifteh: powiem tak.Aio działa bez zarzutu.Swieci przy zaciągnięciu a miarę rozladowywania zaczna po zaciągnięciu jeszcze migać. Jak w pełni naładowany to raz jak bardziej dwa itd.do 4 razy.W instrukcji nie było nic o tym miganiu.Papieros działa normalnie nie nagrzewa ani nic może te mignięcia oznaczają nie wiem że bateria się wyczerpuje albo coś takiegoXD
  • Odpowiedz