Aktywne Wpisy

Gymski +598
#biedronka czy wy jesteście normalni? Na #!$%@? mi ponad metr paragony jak kupiłem rzeczy za 30zl? Aż tak dużo macie papieru że nie ma na co #!$%@?ć?
źródło: temp_file3760750797598080486
Pobierz
Sebastix +254
Mieszkanie 59m2 na Targówku w nowej inwestycji Atala 1 070 000, do tego parking pewnie za jakieś 60k plus wykończenie z meblami minimum 3k/m2
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.

źródło: comment_aK7d6iaXv5gWX6FQTbs1hOxutANcOaSB.jpg
PobierzPoczątek lat 90., to powinny być cztery cyfry.
To pewnie jako składak przyjechało.
Ano, Kaddetów kiedyś było pełno, a teraz praktycznie wszystkie poznikały z ulic
Korozja i niska wartość na rynku używanych - bardziej opłacało się je zezłomować po cenie za kilogram niż sprzedać.
Astr F jest jeszcze póki co pełno, ale w ciągu kilku najbliższych lat pewnie też tak skończą...
F Classic. Takich prawdziwych przedliftow niemieckiej produkcji nie widuję prawie wcale.
Ja mam wszystkie opisane jako Classic, bo jak wyszukiwałem w folderze "Astra I" to mi łapało też Astry II, tak więc dla odróżnienia xD
IMHO ich wciąż jest dużo, tu masz aż dwie obok siebie, z czego po prawej przedlift
źródło: comment_SbvvqmgfAU7rKEIY9Lho9pIevbOCkKZr.jpg
Pobierzźródło: comment_YTHSbUy3BDzxDFS2ib8dZhHbBhHCU5zK.jpg
Pobierzźródło: comment_evzogJiaU0eZ3iebTIMQhMMy8vLyuOWf.jpg
PobierzToledo I też jeszcze są, druga generacja jest dużo rzadsza (no ale jej nigdy na czarnych nie było za wiele), R19 faktycznie już mało, mam tylko jedno. A Scierry i Scorpio to już w ogóle, chyba wszystkie już przegniły...
źródło: comment_JEx3PhXCt8chd2Mjp9XAnRMDq3l7uB14.jpg
PobierzR19 wydawało się wtedy dość godziwym wozem.
Co do Astr F, to te '94 mogą być z Żerania- 1,4 si, czy coś takiego. Taka partia przedgliwicka.
Tablice KAV wydawane były na kilka różnych miast?