Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z utrzymaniem normalnej sylwetki, albo szkieletory, skinnyfaty, albo upasione knury z #!$%@? stawami co w wieku 35 lat będą chodzić o kulach xD Schylać się musisz żeby do sklepu wejść, tylko w sumie po co tam pójdziesz jak nic nie kupisz bo ubrania musisz samemu szyć z plandeki od stara a w samochodzie głowę wystawiasz przez szyberdach jak pies xD Wysoki jak brzoza głupi jak koza xD
#gownowpis
ryhu - Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z ut...

źródło: comment_Fa1L0PWs2jU60j6Nb0n0i1Ezmki65YQj.jpg

Pobierz
  • 164
@ryhu: Tak się zastanawiam ile trzeba mieć lat i jaki jest stan wskaźnika #!$%@?, żeby wrzucać takie rzeczy xD Nawet jeśli to zarzutka to podtrzymuje swoje słowa ; >
zejbisty masz wyznacznik jakości życia xD

@ryhu: To nie jest wyznacznik żadnej jakości życia, to jest zauważenie faktu. Tak jak kobieta z dużym biustem zwraca na siebie uwagę bardziej, niż ta z przeciętnym, tak samo facet bardzo wysoki zwraca bardziej, niż przeciętny. Nic ponadto.
@Mordeusz: Widzę trochę dyskutujesz :) Nie ma co się denerwować mi po tym uzewnętrznianiu jeden taki wysłał mi prywatną wiadomość, że mnie nienawidzi. Odpisałem mu, że ja do niego nic nie czuję a on że to mój problem. xD Nie ma co, jednak to nie reddit tu niestety jest więcej zakompleksionych ludzi :/
Co do wzrostu prosiłeś o zdjęcie ale tak szukałem śladów bytności, znalazłem się na widowni. Dorabiało się podczas
Edisonof - @Mordeusz: Widzę trochę dyskutujesz :) Nie ma co się denerwować mi po tym ...
mi po tym uzewnętrznianiu jeden taki wysłał mi prywatną wiadomość, że mnie nienawidzi

@Edisonof: Do mnie też napisał :)

Nie ma co się denerwować

Gdzie ja się denerwuję? Jakbym miał się denerwować, to bym musiał zacząć traktować tekst OPa poważnie...

Co do wzrostu prosiłeś o zdjęcie

Ekhm... Pytałem o zdjęcie na którym było by widać jak idziecie bandą dwumetrowców po ulicy, nie Twoje zdjęcie jako osoby :)
@ryhu: 192/92 kg mam i Ja #!$%@?ę jak można być niższy niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z utrzymaniem normalnej sylwetki, albo warchlak, kadłubek, albo karakan bilbo baggins z #!$%@? ego co w wieku 35 lat będą dalej myśleć, że są zajebiści xD Podskakiwać musisz żeby wejść na schodki sklepu, tylko w sumie po co tam pójdziesz jak nic nie kupisz bo ubrania musisz kupować w 5-10-15 lub w zoologicznym
Ekhm... Pytałem o zdjęcie na którym było by widać jak idziecie bandą dwumetrowców po ulicy, nie Twoje zdjęcie jako osoby :)

@Mordeusz: Wiem :) Po prostu jak znalazłem to nagranie chciałem się podzielić. Znowu napiszę bez obaw, ja nie z tych, jeśli o to chodziło xD
Znowu napiszę bez obaw, ja nie z tych, jeśli o to chodziło xD

@Edisonof: Obaw nie miałem, przez internet chyba trudno zgwałcić, nie? :) Po prostu mi to nie zagrało i nie obejrzałem wtedy filmiku :)
@ryhu: Ja mam 174 i większość moich kumpli ma albo podobny wzrost do mnie albo mają po 190+. Gardzę takimi po 187 co myślą że są cudowni i w większości tworzą takie chore gówno dyskryminujące i obrażające ludzi wyższych lub niższych od nich.