Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#gownowpis
Komentarz usunięty przez autora
@Edisonof: W sumie widzę, że tak z dupy od tej brody do seksu przeszedłem, a zapomniałem, że zmierzałem z tym gdzieś indziej. Otóż jak mam taką brodę teraz, to ludzie jeszcze bardziej się gapią/udają że się nie gapią, niż jak się goliłem i byłem szczuplejszy.
Tak sobie myślę, że jakbym w
Ja mam 200 i problemy z kolanami. Za szybko wyrosłem :)
Rzeczywiście niektóre rzeczy są problematyczne, jak choćby kupowanie ubrań, czy to że w zasadzie nie mam szans znaleźć ciuchów ani butów na przecenie. Nigdy nie ma mojego rozmiaru w końcówkach serii a szkoda bo czasem fajne rzeczy można kupić za niewielkie pieniądze.
Ale z drugiej strony ma to też zalety. Jestem kawał chłopa i nikt mnie nigdy nie zaczepia, a jak dodatkowo ostrzygę się na krótko i spojrzę
Na studiach byłem zapisany do jednej agencji reklamowej ale do reklamy mnie nie wybrali, raz dostałem fuchę promocji muzeum nowoczesnego, potrzebowali trzech wysokich ludzi, rozdawałem ulotki. Dziś wszystko można załatwić zdalnie, także możesz się zapisać przez internet.
Ostatnio kupiłem sobie odblaskową kurtkę też się ludzie patrzą bardziej niż normalne. Nie mieszkam w Warszawie tylko pod, 40km do Wawy dojeżdżam. U mnie w mieście nie często widzę
@MaddoxX1911: Uwielbiam takie łazienki. Wysokość idealna, żeby wyszczać się do umywalki :)