Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z utrzymaniem normalnej sylwetki, albo szkieletory, skinnyfaty, albo upasione knury z #!$%@? stawami co w wieku 35 lat będą chodzić o kulach xD Schylać się musisz żeby do sklepu wejść, tylko w sumie po co tam pójdziesz jak nic nie kupisz bo ubrania musisz samemu szyć z plandeki od stara a w samochodzie głowę wystawiasz przez szyberdach jak pies xD Wysoki jak brzoza głupi jak koza xD
#gownowpis
ryhu - Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z ut...

źródło: comment_Fa1L0PWs2jU60j6Nb0n0i1Ezmki65YQj.jpg

Pobierz
  • 164
  • Odpowiedz
@ryhu: Mam 177, współczuję wszystkim innym. Średnia europejska. Wszystko na ciebie pasuje. Ubrania, buty. A jak ktoś jest cipeuszem to mu 185cm nic nie pomoże. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrGreeneye: np. perfumesco, e-glamour, tagomago. Dla laika odradzam Allegro - mimo wielu zaufanych sklepów jest tyle samo jak nie więcej bezczelnych oszustów sprzedających perfumy nierzadko po cenie oryginału.
  • Odpowiedz
normalnie jak umyję brodę przed igraszkami, to jest miękka i nie podrażnia ust ani warg :)

To bez komentarza :)

@Edisonof: W sumie widzę, że tak z dupy od tej brody do seksu przeszedłem, a zapomniałem, że zmierzałem z tym gdzieś indziej. Otóż jak mam taką brodę teraz, to ludzie jeszcze bardziej się gapią/udają że się nie gapią, niż jak się goliłem i byłem szczuplejszy.

Tak sobie myślę, że jakbym w
  • Odpowiedz
@ryhu: 195cm here.
Rzeczywiście niektóre rzeczy są problematyczne, jak choćby kupowanie ubrań, czy to że w zasadzie nie mam szans znaleźć ciuchów ani butów na przecenie. Nigdy nie ma mojego rozmiaru w końcówkach serii a szkoda bo czasem fajne rzeczy można kupić za niewielkie pieniądze.

Ale z drugiej strony ma to też zalety. Jestem kawał chłopa i nikt mnie nigdy nie zaczepia, a jak dodatkowo ostrzygę się na krótko i spojrzę
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Rozbawiła mnie ta dygresja.

Na studiach byłem zapisany do jednej agencji reklamowej ale do reklamy mnie nie wybrali, raz dostałem fuchę promocji muzeum nowoczesnego, potrzebowali trzech wysokich ludzi, rozdawałem ulotki. Dziś wszystko można załatwić zdalnie, także możesz się zapisać przez internet.

Ostatnio kupiłem sobie odblaskową kurtkę też się ludzie patrzą bardziej niż normalne. Nie mieszkam w Warszawie tylko pod, 40km do Wawy dojeżdżam. U mnie w mieście nie często widzę
  • Odpowiedz