Aktywne Wpisy
xXxPu55ySl4y3RXxX +265
o__0 +8
Poruszasz się drogą z pierwszeństwem łamanym. Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
- Tak 94.0% (2534)
- Nie 6.0% (163)
#brwiboners xD #makijaz #makeup #rozowepaski #logikarozowychpaskow #instagram no i niech będzie #ladnapani
to trans?
Może to taki trend, grafika coraz bliżej fotorealistyczności to ludzie się robią na wygląd słabego 3d?
@PolakAgresant: No nie z sióstr. One inaczej wyglądają. Póki co stawiam na jakąś Rosjankę.
@TheBearJew: Może ktoś się lubuje w #tapetaboners kto wie? Ale serio - jakby zmyła brwi, mniejsze usta... to ruchable.
@Naxster: Na Insta jest trend aby wyglądać niczym lalka. Filtry, mejkap, zero niedoskonałości. Wot, Instagram.
Same pomadki nie są drogie, koszt wysyłki mnie przeraża, a nie będę zamawiać #!$%@? z ali, jeszcze nie upadłam na głowę.
@scharlottka: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
"Jestem inna niż wszystkie" xD Baba to baba ( ͡° ͜ʖ ͡°)