Aktywne Wpisy
fiolkins +88
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lubie-sernik +19
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u

Zaczynam:
Dania, Szwecja, Niemcy, Holandia, Francja, Austra, Czechy, Słowacja, Wegry, Grecja, Ukraina,
Katar, Indie, Tajlandia, Australia
#glupiewykopowezabawy #podroze #taniepodrozowanie
źródło: comment_InRzEjCLLqQm659Z3xRrA8b9ihLTEy4h.jpg
PobierzAmeryka Płn. i Pd.:
Kanada, USA, Panama, Jamajka, Curacao, Kolumbia, Wenezuela, Brazylia, Argentyna, Chile, Peru, Ekwador
Europa:
Norwegia, Szwecja, Finlandia, Litwa, Czechy, Słowacja, Ukraina, Węgry, Austria, Serbia, Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Słowenia, Włochy, Niemcy, Francja, Holandia, Belgia, Anglia, Szkocja, Portugalia, Grecja,
Komentarz usunięty przez autora
Polska (s) (xD), Niemcy (s), Czechy (s), Tunezja (s), Dania, Austria, Włochy (s), Watykan (s), Bułgaria, Holandia (s), Słowacja, Węgry (s), Grecja (s), Albania, Macedonia (s), Serbia (s). Tam gdzie (s) to stolice dochodzą.
plan na najbliższe lata to wszystkie kraje europy
Abkhazia, Armenia, Australia, Azerbaijan, Belgium, Benin, Bosnia and Herzegovina, Brunei Darussalam, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodia, China, Cook Islands, Croatia, England, Estonia, Fiji, France, French Polynesia, Georgia, Germany, Ghana,