@AnonimoweMirkoWyznania: Widocznie szukasz w złych miejscach, jeżeli lepiej czujesz się przy facetach o podobnej stopie życiowej to obracaj się wśród takich ;)
@AnonimoweMirkoWyznania to się obracaj w innych kręgach. To może znajdziesz nadzianego starego dziada który zarabia 10x tyle co Ty i bądź z nim z miłości. :)
@AnonimoweMirkoWyznania: to ja tak dodam z innej beczki, zawsze mnie bawi "hurr durr kobiety to nie mają żadnych zainteresowań, tylko malowanie paznokci i głupoty!", a pracuje teraz w firmie z samymi facetami, jestem jedyną kobietą. O czym rozmawiają? Czy o najnowszych nowinkach technologicznych? Może o SpaceX? O problemach środowiska? Może na temat konfliktów zbrojnych na świecie? Nie. Rozmawiają 90% czasu o meczach, kto wygrał, kto przegrał, kto jaką miał kontuzję.
@cynamonowa: A kiedy w pracy masz czas na rozwinięcie rozmowy na POWAŻNE tematy? Ja w biurze pracuje, i nie mam czasu na kontrargumentowanie teorii mojego kolegi na temat składu skorupy jowisza.
@cynamonowa: O czym według Ciebie powinno się rozmawiać w pracy (oprócz pracy)? Mi się wydaje, że takie znajomości nie są zbyt zażyłe, więc i rozmowy będą na bardzo luźne i popularne tematy.
@cynamonowa: Czyli macie bardzo długie przerwy, podczas których zażyli współpracownicy rozmawiają tylko o meczach i jedzeniu? Dziwne. Niepokojąco dziwne.
Komentarz usunięty przez autora
Ech. Jak ty chcesz mieć faceta z wyższym wykształceniem który zarabia więcej od ciebie to nawet mi cię nie żal że nie potrafisz takiego znaleźć :)
Studiuję, pracuję.
Robię kursy.
Mimo bycia mocno w IT oraz ICT to znam się na domowych robotach związanych z hydrauliką,