Wpis z mikrobloga

Ja nie wiem co z tymi dziewczynami. Kiedyś poznałem jedną, byliśmy może na 2-3 randkach. Więc w końcu zaprosiłem do siebie na kolację. Umawiam się z nią na piątek na 20. A ona mi mówi, że super pasuje jej. Że kończy o 17 i w takim razie pójdzie do koleżanki na 2h a potem przyjedzie do mnie. Kurna 'Serio?' myślę. Mówię, że nie no, to może być 21, niech spokojnie wróci do domu i w ogóle. A ona, że nie jej tak pasuje.
Ja się pytam - jak można na kolację do chłopa pójść prosto z pracy? Tj. nieumytym po całym dniu w robocie. Nawet jak się ma siedzącą pracę, a na dworze nie ma 30 stopni to i tak przecież jest się mega nieświeżym. A wiadomo że jak się ma 27 lat a facet 31 i zaprasza na kolację na piątek wieczór to wiadomo jak się skończy.
A że jestem dżentelmenem to nie wypadało mi wprost powiedzieć "umyj się dziewczyno". Koniec końców było co miało być, ale niesmak (dosłownie) pozostał. Nie spotykaliśmy się jednak długo. Może mam za duże wymagania :/

#zalesie #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 83
@HrabiaZet: nie znam Co gosciu i nie wiem czy ni dyskutuje teraz z jakims 15letnim trollem, ale taki urok wypoku. Co konkretnie powoduje, ze laska ktora pojdzie z Toba do lozka na 3 randce jest szmata (wzglednie Karyną), a na np 6 juz nie? A co jesli kazda z tych 3 randek trwala 4 godziny, a z tych 6 max godzinę? Jaki to jest #!$%@? bezsens to co o czym mowisz.
@blazej30: Często wpadam do swojego niebieskiego po zajęciach i biorę u niego prysznic. Sama rozkosz wyjść czyściutką, wypachnioną i wpaść w objęcia. ;)

Tak się jej brzydziłeś, a wyruchałeś? Przeczysz sam sobie. Po stosunku to chyba szorowałeś penisa papierem ściernym w takim razie.

Często czytam tu o #!$%@? różowych, ale niebieskie naprawdę im dorównują, momentami wręcz przewyższają.

I nie wiem jak z Twoimi hormonami i potliwością, ale przy siedzącej pracy o
nie znam Co gosciu i nie wiem czy ni dyskutuje teraz z jakims 15letnim trollem, ale taki urok wypoku. Co konkretnie powoduje, ze laska ktora pojdzie z Toba do lozka na 3 randce jest szmata (wzglednie Karyną), a na np 6 juz nie? A co jesli kazda z tych 3 randek trwala 4 godziny, a z tych 6 max godzinę? Jaki to jest #!$%@? bezsens to co o czym mowisz. Jak swietna
@blazej30: Nie umiesz :) To się przygotowuje gorącą kąpiel, ewentualnie mówisz zwyczajnie żeby poszła pod prysznic zrelaksować się po całym dniu, a ty w tym czasie przygotujesz resztę... Ja chcąc nie chcąc nie brałam kąpieli po pracy jadąc do ostatniego exa, bo kończyłam o 21, a on mieszkał w mieście obok. Zawsze czekał tam na mnie ciepły ręcznik i mięciutkie kapcie ()
@blazej30: to ile razy dziennie trzeba się kąpać, żeby uprawiać seks? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może wykąpała się rano i tyle. Miejsca intymne można odświeżyć chociażby chusteczkami. Poza tym to, że zakładasz, że dziewczyna w tym wieku jak przychodzi do Ciebie do domu to ma ochotę na seks jest niesmaczne. Nie przyszło Ci do głowy, że po prostu chce Cię lepiej poznać, nie chce się ruchać, chce
No tak, ciekawe, jak inaczej można zakończyć kolację ze stosunkowo nowo poznaną kobietą? Bardzo jestem ciekaw jak to sobie wyobrażasz ( )

@Kieres: Jeśli mowa o pierwszej wspólnej kolacji u mnie to nie musi się ona kończyć seksem. Niektórzy zdaje się tylko po to zapraszają do siebie kobietę by ją wyruchać.

@feuer:

spotkanie u kogos w domu to juz jest wyrazny sygnal i wszyscy to
@cynamonowa: @Namarin: @PinkCellphone: Koleżanko, kolego szanuję Wasze zdania, ale uwierzcie mi od dawien dawna jak dorosła kobieta, z którą się randkuje przychodzi na wieczór do faceta, który mieszka sam to raczej cel jest oczywisty. Jeśli z jakiś powodów nie ma ochoty na seksy to po prostu nie przyjmuje zaproszenia i proponuje co innego - kino, spacer itp. To taka niepisana zasada o której wiedzą raczej wszyscy dorośli.
Jak nie
Jeśli z jakiś powodów nie ma ochoty na seksy to po prostu nie przyjmuje zaproszenia i proponuje co innego - kino, spacer itp. To taka niepisana zasada o której wiedzą raczej wszyscy dorośli.

@blazej30: pierwszy raz słyszę o takiej zasadzie, ubzdurałeś sobie. Babcia nie miała nic przeciwko, bo mogła ich pilnować jak byli u Ciebie na chacie, u niego na chacie przecież nie mogła im wejść do pokoju - stąd ta
obecnie znaczna większość dziewczyn jak pozna fajnego, miłego faceta, który dobrze ją traktuje i ogólnie jest jej z nim miło chętnie będzie uprawiać z nim seks na 3-4 randce. Przynajmniej w większych miastach, bo tylko w takich mieszkałem. I nie mówię tu o jakiś patolach, a o normalnych ludziach, po studiach, z normalnych rodzin, z normalną pracą. Ja nie widzę w tym nic złego.

@blazej30: No nie wiem, ja się raczej