Aktywne Wpisy
#ecpu #lowcypedofili #patologiazewsi
https://fb.watch/l6eN1BGzBL/
#!$%@? jakie tępe patusy. Jakim cudem nikt im się nie dobrał do dupy przez tyle czasu? Widziałem nagrania, jak siłą wbijają typowi do domu, #!$%@?ą go, grożą i siłą wywlekają na zewnątrz. Zresztą na początku strima też widać jak stosują przemoc i zastraszanie i nielegalnie przetrzymują chłopa.
Ktoś powinien im w końcu zdrowo #!$%@?ć bejsbolem w ramach obrony (własnej czy też czyjejś). Przydałby się wabik na wabika.
https://fb.watch/l6eN1BGzBL/
#!$%@? jakie tępe patusy. Jakim cudem nikt im się nie dobrał do dupy przez tyle czasu? Widziałem nagrania, jak siłą wbijają typowi do domu, #!$%@?ą go, grożą i siłą wywlekają na zewnątrz. Zresztą na początku strima też widać jak stosują przemoc i zastraszanie i nielegalnie przetrzymują chłopa.
Ktoś powinien im w końcu zdrowo #!$%@?ć bejsbolem w ramach obrony (własnej czy też czyjejś). Przydałby się wabik na wabika.
RobieZdrowaZupke +118
Nie mogę patrzeć na to logo bez wyobrażania sobie, że ten #!$%@? płaz jest taki zadowolony, bo rucha na hajs zawyzonymi cenami ludzi którzy muszą pilnie kupić jakąś pierdołę.
Ja się pytam - jak można na kolację do chłopa pójść prosto z pracy? Tj. nieumytym po całym dniu w robocie. Nawet jak się ma siedzącą pracę, a na dworze nie ma 30 stopni to i tak przecież jest się mega nieświeżym. A wiadomo że jak się ma 27 lat a facet 31 i zaprasza na kolację na piątek wieczór to wiadomo jak się skończy.
A że jestem dżentelmenem to nie wypadało mi wprost powiedzieć "umyj się dziewczyno". Koniec końców było co miało być, ale niesmak (dosłownie) pozostał. Nie spotykaliśmy się jednak długo. Może mam za duże wymagania :/
#zalesie #logikarozowychpaskow #zwiazki
@PinkCellphone: Sugerowanie, że takie rzeczy kobieta rozpatruje przed randką xD
@feuer: ten temat przewija się bardzo często, ale i tak za każdym razem opisy takie jak twój bawią mnie niezmiennie. #!$%@? jesteście :)
@urban33pl: Tu chodzi raczej o przewidywany przebieg, ale cipeusze "ruchający" byle Karyny wyobraźnią nie sięgają aż tak daleko.
Tak się jej brzydziłeś, a wyruchałeś? Przeczysz sam sobie. Po stosunku to chyba szorowałeś penisa papierem ściernym w takim razie.
Często czytam tu o #!$%@? różowych, ale niebieskie naprawdę im dorównują, momentami wręcz przewyższają.
I nie wiem jak z Twoimi hormonami i potliwością, ale przy siedzącej pracy o
Komentarz usunięty przez autora
@Kieres: Jeśli mowa o pierwszej wspólnej kolacji u mnie to nie musi się ona kończyć seksem. Niektórzy zdaje się tylko po to zapraszają do siebie kobietę by ją wyruchać.
@feuer:
Swojej.
Jak nie
@blazej30: pierwszy raz słyszę o takiej zasadzie, ubzdurałeś sobie. Babcia nie miała nic przeciwko, bo mogła ich pilnować jak byli u Ciebie na chacie, u niego na chacie przecież nie mogła im wejść do pokoju - stąd ta
@blazej30: No nie wiem, ja się raczej