Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +15
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Ja się pytam - jak można na kolację do chłopa pójść prosto z pracy? Tj. nieumytym po całym dniu w robocie. Nawet jak się ma siedzącą pracę, a na dworze nie ma 30 stopni to i tak przecież jest się mega nieświeżym. A wiadomo że jak się ma 27 lat a facet 31 i zaprasza na kolację na piątek wieczór to wiadomo jak się skończy.
A że jestem dżentelmenem to nie wypadało mi wprost powiedzieć "umyj się dziewczyno". Koniec końców było co miało być, ale niesmak (dosłownie) pozostał. Nie spotykaliśmy się jednak długo. Może mam za duże wymagania :/
#zalesie #logikarozowychpaskow #zwiazki
Z drugiej strony, przewrażliwiony jesteś.
DOMYŚL SIĘ!
Zacząłbym ją całować w usta oraz po szyi. Po chwili wziął na ręce i zaniósł do łazienki.
W łazience kontynuowałbym całowanie i rozbierałbym ją i zachęcał do tego by mnie rozbierała. Ewentualnie rozbierałbym na oboje na przemian - jej góra -> moja góra, jej dół -> mój dół.
Odkręcić prysznic, sprawdzić wodę, zaprosić do środka i
@FuriousViking rozumiem, ze wyolbrzymienie ale z ta fladra to juz za daleko chyba ;)
Ale ogólnie chodzi mi trochę o co innego. Wiem, że da się wybrnąć z takiej sytuacji. Zastanawiam się po prostu jak można, mając na to wystarczająco dużo czasu, przed randką (potencjalnie rozbieraną) nie wziąć prysznica i nie zmienić ciuchów (a przynajmniej bielizny).
@Johnny_: od dawna jako
@blazej30: ano właśnie, do pracy w tym samym w czym na randkę na odpieprz? Prysznic to też własny komfort psychiczny, bo czujesz się świeżo po całym spracowanym dniu,
@PinkCellphone: wszystkie chcą