Aktywne Wpisy
mickpl +72
Ależ to jebnie jak wrócimy do podwyżek stóp i rozpocznie się walka z recesją.
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Odchod_Pasywny +213
Potężny MLMiarz prowadzący biznes ąlajn w końcu odpowiada na zaczepki tigera bonzo.
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
Czy jesli poznajecie dziewczynę, traktujecie wstępnie relacje kolezensko, czy staracie się o cos wiekszego? Uważasz ze wymaga to czasu? Co jesli dziewczyna lgnie do Ciebie, przytula i spi z Toba czasami, slodzi Ci, ale nadal nie wiesz w jakim miejscu stoi wasza relacja? Czy jesli dziewczyna ignoruje Cie, tlunaczac sie praca i nauka, czy takie coś powinno byc akceptowalne? Gdyby faltycznie jej zalezalo, wysłanie jakiegoś krotkiego smsa nie powinno byc problemem. A tak dzien, dwa dni bez kontaktu jest niepokojacy. W zwiazku oficjalnie nie jestesmy ale jak mozna nazwac taka relacje. Sama kiedys mi powiedziala ze nie jest gotowa na zwiazek... A jak zapytalem co robi w weekend to napisala ze jedzie do Kuby spotkac sie. To po co ze mna te czule rozmowy, sypianie u mnie, wyznawanie mi ze ta relacja to dla niej coś waznego jak odwala takie cos. Powinienem odpuscic?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: No domyśl się, friendzone ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak