Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #pracbaza #zarobki #studbaza
Zastanawiam się na jaki chvj ja te studia robiłem, 5 lat Polibuda w mieście top5, Automatyka i Robotyka. Niby poważny kierunek wszystko super. Po studiach pojechałem robić jako inżynier budowy od elektryki bo to pierwsza poważna praca i tak akurat wyszło że się załapałem. Odłożyłem na kredyt na mieszkanie, chciałem wrócić i normalnie sobie do roboty chodzic i zamiast prz3pi3rdalac hajs na wynajmie to sobie spłacać swoje.
No i chodzę sobie na rozmowy o pracę, tu inżynier projektu, tu inżynier czegoś tam. A wszędzie mi mówią 5k netto xd
Krwa za angielski perfekt, bądź co bądź jak na Polskę dosyć przyzwoite studia na podobno wartościowym kierunku, Excel wszystko na formułach, makrach, tabelach przestawnych, solverach, add-inach, CADy, srady, znajomość norm. Czyli typowy zestaw korposzczura jest plus to co każdy nowy się musi w nowej firmie nauczyć w zależności od specyfiki zawodu/firmy/branży. Nie mówię że jestem jakiś płatek śniegu, po prostu w szoku jestem za ile się pracuje w tym pi3rdolniku gdzie bądź co bądź coś tam trzeba wysiłku włożyć. Już nie mówię o pracy automatyka czy czegoś związanego z produkcją w Polsce bo zarobki podobnie żenujące, a robota bardziej zj3bana
Zastanawiam się na jaki chvj ja te studia robiłem, 5 lat Polibuda w mieście top5, Automatyka i Robotyka. Niby poważny kierunek wszystko super. Po studiach pojechałem robić jako inżynier budowy od elektryki bo to pierwsza poważna praca i tak akurat wyszło że się załapałem. Odłożyłem na kredyt na mieszkanie, chciałem wrócić i normalnie sobie do roboty chodzic i zamiast prz3pi3rdalac hajs na wynajmie to sobie spłacać swoje.
No i chodzę sobie na rozmowy o pracę, tu inżynier projektu, tu inżynier czegoś tam. A wszędzie mi mówią 5k netto xd
Krwa za angielski perfekt, bądź co bądź jak na Polskę dosyć przyzwoite studia na podobno wartościowym kierunku, Excel wszystko na formułach, makrach, tabelach przestawnych, solverach, add-inach, CADy, srady, znajomość norm. Czyli typowy zestaw korposzczura jest plus to co każdy nowy się musi w nowej firmie nauczyć w zależności od specyfiki zawodu/firmy/branży. Nie mówię że jestem jakiś płatek śniegu, po prostu w szoku jestem za ile się pracuje w tym pi3rdolniku gdzie bądź co bądź coś tam trzeba wysiłku włożyć. Już nie mówię o pracy automatyka czy czegoś związanego z produkcją w Polsce bo zarobki podobnie żenujące, a robota bardziej zj3bana
Zasady znacie, proszę o zgłaszanie swoich kandydatów na trybutów w formie
Imię i nazwisko (jeśli posiada)
Grafika przedstawiająca twarz trybuta.
Rasa, płeć i inne takie bez znaczenia.
Aktualnie potrzeba 35 kandydatów. Limit to jeden kandydat na osobę.
UWAGA! Jeśli kandydat brał udział w poprzednich sezonach nie może ponownie stanąć na arenie. Dlaczego? Bo nie żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak sprawdzić czy kandydat już walczył na arenie?
Wchodzimy na listę wszystkich zawodników (arkusz "Wg Sezonów") (dzięki @Sentox za listę ( ͡° ͜ʖ ͡°)), naciskamy Ctrl + F i szukamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym razem kandydatów możecie zgłaszać od teraz do 18:00 27 listopada. Tego dnia w godzinach 18 - 19 zostanie przygotowana transmisja, która ruszy o godzinie 19:00.
Niezbędnik:
Jeśli nie wiecie o co chodzi polecam przejrzeć tag #rashungergames.
Poprzedni sezon: http://www.wykop.pl/wpis/20690807/czy-jestescie-gotowi-na-cotygodniowa-porcje-poraze/
Zawodnicy wraz ze zdjęciami: https://drive.google.com/drive/folders/0B2xdIqhfwoGWeUlWM1JLXzlrVVk (dzięki @Paratatamango za galerię ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Tag do obserwowania/czarnolistowania: #rashungergames
Chcesz być wołany do kolejnych edycji? Zaplusuj ten wpis: http://www.wykop.pl/wpis/19577667/wybaczcie-spam-na-tagu-randomanimeshit-i-spam-wola/ Z innych wpisów NIE wołam!
Dziękuję @kedzior1916 za logo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#randomanimeshit
3!