Wpis z mikrobloga

Wczorajszy fork zakończony został sukcesem.

@McGravier: nie chcę już się chłopie znęcać nad Tobą uważam tylko, że straciłeś wiele angażując się tak głęboko w ten projekt. Po prostu szkoda Cię bo mógłbyś wykorzystać swoją wiedzę i czas lepiej. Ja widzisz dałem plusa ponieważ to pierwszy od dłuższego czasu Twój obiektywny, techniczny i nie polityczny wpis.

#ethereum #eth #kryptowaluty
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawlo74: Wiesz bądźmy obiektywni : ETH spada ( znów dzisiaj problemy z GETH podobno stąd ten mega spadek aż 7 procent ) ale nie ukrywajmy ETC również spada więc bądź obiektywny również Ty tracisz i to sporo na ETC jeśli siedzisz w tym od tych poziomów o których pisałeś.
  • Odpowiedz
@Amelek: tracę dużo mniej ponieważ ETC traci nieproporcjonalnie mniej niż ethf. A pomyśl o tych co wskoczyli na szczycie. Ja odkupiłem sobie trochę stopniowo i za pieniądze wcześniej zarobione na ETC więc tak naprawdę nie straciłem nic.
  • Odpowiedz
@pawlo74: generalnie na błędach ETH traci też ETC. Po prostu sądzę ludzie powoli uciekają, będą uciekali do innych projektów które nie mają żadnego związku z ETH ETC.np do Liska, Zcasha i innych wszystkiego tylko nie Tandem ETH-ETC
  • Odpowiedz