Aktywne Wpisy

StaraJawka +53
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Mystoo +42
Kiedyś na wykopie była własna subkultura. Był papież, testo, białek, kosmonauta i zboże. A teraz? Tylko ukraina, ruskie trole, tusk, nieruchomości i k---a sranie w banie.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.

Mirki macie ten sam problem na mobilnej nowej wersji wykopu ?? jak pisze komentarz to nie przesuwa tekstu tylko ucina ramkę??
źródło: comment_EAyZfxeZTOXKepUJhaBWuwGdhpGW75SU.jpg
Pobierz@mielon: Mój wykop już dawno nie ma w sklepie, chcesz to Ci wrzucę na jakiś serwer
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
i ucieło apke ( ͡° ʖ̯ ͡°)