Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
#dziendobry #rozowepaski #gorzkiezale #gownowpis
@ludzik: Dawaj, całą przyczepkę rozpierdzielę w dosłownie skałki.
@niutati: Gr ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@amn1337: Zgadza się, to ja.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
gdzie nie pójdzie kupa zgliszczy,
nawet deseczke rozwala,
supersilna @Hannahalla
@zolwixx: O BOZIU WIERSZYK :3 Dziękuję!
@Atencyjny_Gerbil: WEŹ MNIE NIE W------J GRYZONIU, WIDZIAŁEŚ TY KIEDYŚ JAKIE MOJE ŁAPKI MAJĄ SIŁĘ? CHAPS I DESKA U-----A!
K---A DESKI W POLSCE PO DWA KILO WAŻĄ, TWOJE TASAKI NAOSTRZONE TO IM MOGĄ NASKOCZYĆ
I CO TY MI O SUPEROSTRYCH NOŻACH P--------Z JAK LEDWO POMIDORA POTRAFISZ W PLASTERKI POKROIĆ. MOJE W-------E ŁAPKI TO
HURR DURR STANIKI ZA 400ZŁ, ALE DESKA DO KROJENIA NAJTANSZA W SKLEPIE I POTEM PŁACZO XDDD