Aktywne Wpisy

Abstrahując od całej sytuacji, czy tylko dla mnie ona wygląda jak chłop? No ok ciało ma szczupłe, długie nogi itp ale z twarzy to wygląda jak chłop za babę przebrany xD nie rozumiem tych zachwytów nad jej urodą.
#gonciarz
#gonciarz
źródło: temp_file6503474486735940356
Pobierz
coccolino_ +1726
MAMY TO BOZE HISTORYCZNA LISTA OBECNOSCI PO WYGRANIU WIMBLEDONU PRZEZ IGE SWIATEK
#tenis
#tenis

Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze - jak rozumiem WL moze byc obecnie przejęte przez FBI? W związku z tym wszystko co jest publikowane i ujawniane co najmniej przepływa przez palce FBI?
Po drugie - JA moze nie żyć? A jak rozumiem pizzagate moze byc jak ochłapem dla przykrycia gorszych numerow?
@paprok: byłem, ale i tam są tysiące sprzecznych informacji. Albo ludzie są naprawdę zdezorientowani i nie wiedzą co myśleć, albo 'siły wyższe' zaangażowały spamerów, żeby siać zamęt i powodować zamęt...
@ceo2:
ad. 1. Tak, jest taka szansa. Największym argumentem stojącym za tym jest to, że
2. są takie przypuszczenia... ma to związek z akcją pod ambasadą i rzekomym atakiem chemicznym który zablokował lokalne lotnisko (są przypuszczenia, że wtedy go wywieźli)
3. tak zwany Dead Man's Swtich... chodzi o to, że co jakiś czas coś publikujesz, lub odwlekasz zadziałanie jakiegoś mechanizmu. jak nie żyjesz, nie jesteś w stanie tego zrobić, i wtedy dane które były zabezpieczniem zostają ujawnione. ale są przypuszczenia, że ogromny atak DDoS
źródło: comment_w7rYV2XnG9Q4fFzPwcz5Lc7aWkMZUAhD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ehhh, gdyby tak motłoch otworzył oczy....