Wpis z mikrobloga

Od grudnia według antywebów ma się pojawić w Polsce oficjalnie Amazon Prime. Nieoficjalnie - już działa. Dzisiaj dostałem od nich spam o możliwości zakupu abonamentu za 79$ na rok, a w artykule antywebów znalazłem SS, że ma kosztować u nas 49€. Wziąłem triala i... bez żadnych vpn - po prostu działa.
#netflix #amazonprime #amazon
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@neownc: oferta Amazona konkurencyjna do netflixa. Mają swoje seriale, a do tego oferty audiobooków i ebooków oraz preferencyjna dostawa przy zamówieniach z ich sklepu - wszystko w ramach jednego abonamentu.
  • Odpowiedz
@kamillus Jeśli mam prime na sklep, to muszę dodatkowo opłacić prime video? Bo mam prime, a jeśli chcę skorzystać z prime video, to pokazuje mi żeby zacząć trial najpierw. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kamillus: To w takim razie co w brytyjskiej mają? :D Po prostu ten screen z cenami dałeś po niemiecku to myślałem że na amazon.de wykupiłeś
  • Odpowiedz
@kamillus: k---a, niech tylko wskoczą do appki TV na Apple TV i będę przeszczęśliwy. Netflix i Amazon w jednym miejscu. Co prawda nie wróżę upadku polszmatowi, ale nc+ może stracić trochę klientów
  • Odpowiedz