Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
#polityka #polska #wojsko #4konserwy #neuropa
Ale ok, kontynuuj szczucie na OT. W końcu po to m.in tu jesteś.
Komentarz usunięty przez moderatora
@TenebrosuS: zanim pójdziesz tak daleko powiedz mi którzy Polacy nam zagrażają?
@carry_on: Brawo neuropku, za takie dobre szczucie dostaniesz medal z cebuli od twoich funfli z PO.
@TenebrosuS: od bandyterki jest policja. Czy pamiętasz kiedy ostatni raz wojsko było użyte przeciwko Polakom? Czy chcesz do tych czasów wrócić?
@TenebrosuS: Przy calej mojej niecheci do Rosji to trzeba jasno powiedziec, ze zgodnie ze standardami wykreowanymi przez demokratyczny zachod, ludnosc rosyjskojezyczna zamieszkujaca ukraine miala pelne prawo zaglosowac za oddzieleniem sie od kijowa i dolaczeniem do Rosyjskiej macierzy. Dodatkowo za tym tokiem myslenia przemawia historia ukrainy i krymu.
Kosovo bylo precedensem i teraz tyczy sie to samo kazdej
myślicie że jak inaczej w czasie wojny obrona terytorialna ma się zając szabrownikami i wrogimi bandami na tyłach?