Wpis z mikrobloga

Czujecie? XD Gdy spojrzycie jakiejś kobiecie na tyłek, albo powiesz do ziomka że jest ładna, to ją molestujecie XDDDD

Idąc tą drogą, to powiedzenie ,,Cześć, chciałbym cię poznać. Wyjdziesz ze mną na kawę?" jest pewnie brutalnym gwałtem na ,,ofierze" tego typu zachowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rakcontent #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm
T.....5 - Czujecie? XD Gdy spojrzycie jakiejś kobiecie na tyłek, albo powiesz do ziom...

źródło: comment_jY5exyaRx9tE094GKa1t5GjIQOzwIl75.jpg

Pobierz
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ju_q: a ja mam takie pytanie do ciebie:) czy ty NIGDY pod ZADYM kątem ŻADNEGO człowieka nie oceniłaś? nie stwierdziłaś nigdy nic negatywnego o kimś, lub nie wyrzuciłaś mu w twarz, nie wyśmiałaś, nie powiedziałaś że źle coś robi, nie oceniłaś wyglądu? on też za KAŻDĄ ocenę mógłby się obrażać i odwoływać do molestowania, jakiegokolwiek ktore dotyka jego psychiki:) jeśli męska seksualnosc jest bardziej rozszerzona na charakter i intelekt, a
  • Odpowiedz
@ju_q: Nie wiem w jakiej pracy Ty pracujesz, ale ja nigdy nie spotkałem się z tym, żeby ktokolwiek tak mówił u nas w pracy na zasadzie żeby kogoś przetestował. I jeśli czytałabyś ze zrozumieniem to co napisałem, to byś zrozumiała, że ja takie coś potępiam, więc jeśli chcesz dyskutować, to pierwsz przeczytaj dokładnie to co napisałem.

Gentleman nie powie takich rzeczy o kobietach, jak pracujesz z gburami to już nie moja
  • Odpowiedz
czy ty NIGDY pod ZADYM kątem ŻADNEGO człowieka nie oceniasz? on też za KAŻDĄ ocenę mógłby się obrażać i odwoływać do molestowania, jakiegokolwiek ktore dotyka jego psychiki:)

@Ambiwalentnik: Oczywiście, że oceniam. Jednak nie czuję potrzeby dzielenia się moją oceną z każdym i zawsze. Tym bardziej z oceną, która być może "dotknęłaby psychiki" kogoś, kogo oceniam i poczułby się obrażony czy molestowany. Nie wiem czy to kwestia wychowania czy czego, że niektórzy
  • Odpowiedz
Jednak nie czuję potrzeby

@ju_q: a jak ktoś czuje potrzebe? spojrz, w kwestii kobiet czucie się liczy, a męskie czucie wcale?:)

Tym bardziej z oceną, która być może "dotknęłaby psychiki" kogoś, kogo oceniam i poczułby się
  • Odpowiedz
a jak ktoś czuje potrzebe?

@Ambiwalentnik: Jak ktoś czuje potrzebę obrażania innych? Psychoterapia?

każda negatywna ocena może być bolesna, a jednak mężczyzna ma sie nie obrazic, tylko przyjąć wszysciutenko na klatę, najgorsze świństwa, bo inaczej jest ciota i niemężczyzna, a kobieta nawet jak doceni się jej seksualne piekno to sie czuje urażona i domaga się aby jej nie zauważać:) szkoda tylko ze jest tez bardzo duza gama kobiet ktore obrazaja sie
  • Odpowiedz
Jak ktoś czuje potrzebę obrażania innych? Psychoterapia?

nie obrażania tylko oceniania:) też oceniasz i sie do tego przyznalas:) oni oceniają jawnie bo sie nie boją, a ty robisz to za plecami, bo tutaj juz jedziesz rowno:) kozak w necie:)

Daruj sobie te oświecone

nie
  • Odpowiedz
też oceniasz i sie do tego przyznalas:) oni oceniają jawnie bo sie nie boją, a ty robisz to za plecami, bo tutaj juz jedziesz rowno:) kozak w necie:)

@Ambiwalentnik: Jak "za plecami"? Ocena się dzieje w głowie. Wg Ciebie, żeby kogoś ocenić, to trzeba mu o tym powiedzieć? O kurde... No nieźle.

nie przyjmujesz tego argumentu bo co?:)

@Ambiwalentnik: Argumentu? ;D Dobre. Ów "argument" jest z anusa, napisałam przecież.
  • Odpowiedz
@ju_q: dziecinko - kobiety w wiekszosci ubieraja sie do pracy aby byc pociagajacymi dla menszczyzn.

Facet przychodzi do pracy zeby pracowac, kobieta zeby wygladac i pracowac.

Wiec jesli idziesz w obcislych spodniach i bluzce z dekoltem to z upidobaniem bede sie na ciebie gapil. A jesli podniesz raczke aby dac mi w pysk to ci ja zlamie.

Skoro podejmujesz gre - nie dziw sie ze czadem przegrasz.
  • Odpowiedz
Jaką(...)Jakie(...)Jakie(...)Jaki?

sraki, jak nie wiesz:)nie chce mi sie z toba gadac:) specjalnie cytuje abys wiedziala o co chodzi, a ty dopytujesz kompletnie nie kojarząc przedmiotu dyskusji jakbys z czeresni sie urwała:)

napisze ci tylko to

Przecież
  • Odpowiedz
A jesli podniesz raczke aby dac mi w pysk to ci ja zlamie.

@marbra: Nie biję się z ludźmi, wtf? Co to za patolę tu prezentujesz?
Często obcy ludzie chcą "dać Ci w pysk", więc im łamiesz ręce? To nie jest do końca normalne...

Skoro podejmujesz gre - nie dziw sie ze czadem przegrasz
  • Odpowiedz
: To może zaakceptuj to, że kobiety nie chcą być rozpatrywane pod kątem seksualnym w pracy

@ju_q: Jak to nic chcą, skoro noszą do pracy ubrania, które mają na celu podbicie ich seksualnej wartości?

,,Nie chcę aby rozpatrywano mnie pod kątem seksualnym, dlatego wywalę dekolt, założę obcisłą spódnicę i się
  • Odpowiedz
haha ale festiwal s----------a umyslowego. Ide zrobic kawe moze jakis fajny rozowypasek bedzie wlasnie schylal sie po mleko do lodowki....

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Tical25: wymysł brzydkich grubych feministek. Proponuje znaleźć dobrego psychiatre @janeeyrie: Jak jesteś gruba i brzydka to wcale nie znaczy, że twoje koleżanki nie zasługują na komplement czy uznanie ich urody.
  • Odpowiedz
Poza tym - sam stwierdziłeś, że nie czytałeś dyskusji, a więc nie bardzo wiesz o czym jest

@ju_q: wiem o czym jest, o rozwiazaniach na to by nie byc traktowaną jak przedmiot, gdy w ten sposob sie ubierasz

Już wiem, jak się mam ubierać, by być traktowana jak
  • Odpowiedz
JEŚLI NOSISZ STRÓJ, KTÓREGO GŁÓWNYM CELEM, POZA OKRYCIEM CIAŁA, JEST POKAZANIE KSZTAŁTU TWOJEJ D--Y

@Tical25: Czyli każde spodnie, które nie są kilka rozmiarów za duże, nie są męskimi jeansami i nie są dresami? ;D
Miliard razy prosiłam o wklejenie tego OBRZYDLIWEGO, WULGARNEGO, PROWOKACYJNEGO stroju, a tu ni mo. W kółko ten sam bełkot, pustosłowie i odbieganie od tematu wedle własnego widzimisię...

Jaki to jest ten strój, o którym cały czas, w
  • Odpowiedz
@ju_q: tleniony blond sie odezwał, ktory niczego nie rozumie:) i kto tu manipuluje:) oceniłaś? tak. nie raz, nie dwa. probujesz obrazic? nie raz, nie dwa. snujesz domysły na ktore nie masz dowodow? nie raz, nie dwa. mowisz ze nie oceniasz? tak. to kto jest hipokrytą? ty:) i dlatego poki sama oceniasz, to bedziesz tez oceniana:) nie ma o co sie pultac:) widac ze w internet zawsze trafiają najbardziej tępe różowe:)
  • Odpowiedz
Czyli każde spodnie, które nie są kilka rozmiarów za duże, nie są męskimi jeansami i nie są dresami? ;D

@ju_q: Czyli jednak damskie stroje uprzedmiotawiają kobiety, bo silą się na eksponowanie kobiecych cech seksualnych?
  • Odpowiedz