Aktywne Wpisy
Horkheimer +368
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +193
Idąc tą drogą, to powiedzenie ,,Cześć, chciałbym cię poznać. Wyjdziesz ze mną na kawę?" jest pewnie brutalnym gwałtem na ,,ofierze" tego typu zachowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rakcontent #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm
Gentleman nie powie takich rzeczy o kobietach, jak pracujesz z gburami to już nie moja
@Ambiwalentnik: Oczywiście, że oceniam. Jednak nie czuję potrzeby dzielenia się moją oceną z każdym i zawsze. Tym bardziej z oceną, która być może "dotknęłaby psychiki" kogoś, kogo oceniam i poczułby się obrażony czy molestowany. Nie wiem czy to kwestia wychowania czy czego, że niektórzy
@ju_q: a jak ktoś czuje potrzebe? spojrz, w kwestii kobiet czucie się liczy, a męskie czucie wcale?:)
@Ambiwalentnik: Jak ktoś czuje potrzebę obrażania innych? Psychoterapia?
nie obrażania tylko oceniania:) też oceniasz i sie do tego przyznalas:) oni oceniają jawnie bo sie nie boją, a ty robisz to za plecami, bo tutaj juz jedziesz rowno:) kozak w necie:)
nie
@Ambiwalentnik: Jak "za plecami"? Ocena się dzieje w głowie. Wg Ciebie, żeby kogoś ocenić, to trzeba mu o tym powiedzieć? O kurde... No nieźle.
@Ambiwalentnik: Argumentu? ;D Dobre. Ów "argument" jest z anusa, napisałam przecież.
Facet przychodzi do pracy zeby pracowac, kobieta zeby wygladac i pracowac.
Wiec jesli idziesz w obcislych spodniach i bluzce z dekoltem to z upidobaniem bede sie na ciebie gapil. A jesli podniesz raczke aby dac mi w pysk to ci ja zlamie.
Skoro podejmujesz gre - nie dziw sie ze czadem przegrasz.
sraki, jak nie wiesz:)nie chce mi sie z toba gadac:) specjalnie cytuje abys wiedziala o co chodzi, a ty dopytujesz kompletnie nie kojarząc przedmiotu dyskusji jakbys z czeresni sie urwała:)
napisze ci tylko to
@marbra: Nie biję się z ludźmi, wtf? Co to za patolę tu prezentujesz?
Często obcy ludzie chcą "dać Ci w pysk", więc im łamiesz ręce? To nie jest do końca normalne...
@ju_q: Jak to nic chcą, skoro noszą do pracy ubrania, które mają na celu podbicie ich seksualnej wartości?
,,Nie chcę aby rozpatrywano mnie pod kątem seksualnym, dlatego wywalę dekolt, założę obcisłą spódnicę i się
No i co mam odpisać, przytoczyliście moją wypowiedź, na dodatek wyrwaną z kontekstu, bo w oryginalnym poście była mowa o nieobcisłych spodniach, a nie żadnych cyckach na wierzchu. A teraz robicie sobie sausage party nakręcając się jeden przez drugiego, że skoro niektóre laski ubierają się do pracy seksownie, to znaczy, że
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ju_q: wiem o czym jest, o rozwiazaniach na to by nie byc traktowaną jak przedmiot, gdy w ten sposob sie ubierasz
@Tical25: Czyli każde spodnie, które nie są kilka rozmiarów za duże, nie są męskimi jeansami i nie są dresami? ;D
Miliard razy prosiłam o wklejenie tego OBRZYDLIWEGO, WULGARNEGO, PROWOKACYJNEGO stroju, a tu ni mo. W kółko ten sam bełkot, pustosłowie i odbieganie od tematu wedle własnego widzimisię...
Jaki to jest ten strój, o którym cały czas, w
@ju_q: Czyli jednak damskie stroje uprzedmiotawiają kobiety, bo silą się na eksponowanie kobiecych cech seksualnych?