Wpis z mikrobloga

@Indepeq: A historii tego telefonu i tak nie zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Opowiem jego historię.

Gdy Nokia zaczęła robić model 6310i mój ojciec kupił ten model i był z niego bardzo zadowolony.

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Szczerze mówiąc to jakieś 8-10 lat temu te telefony też były bardzo drogie, podobno jakiś zajebiście udany model, chętnie brany na służbowe i tak może stać skoro to
  • Odpowiedz
@Indepeq: Może gość trochę przesadził, ale faktycznie jeszcze kilka lat temu te telefony chodziły po nieziemskich cenach jak na taki stary model.
  • Odpowiedz
@Krs90: Ciekawe czemu, pamiętam jak mi taki gość kilka ładnych lat temu opowiadał o nich w kontekście telefonu służbowego - on akurat miał firmę, ale w sumie nie pamiętam jego argumentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A plomby nie ma :-) Może ktoś mnie poprawi, ale wszystkie nowe telefony miały plombę na śrubce. Ten jej nie ma, więc to pewnie jakaż używka z nową obudową.
  • Odpowiedz
@Dezynwoltura: Telefon typowo biznesowy, bardzo długo działająca bateria, wytrzymały s------l. Tyle pamiętam bo sam go miałem przez moment. Jego premiera była w 2002 roku a pamiętam że mój znajomy chyba w 2009 roku sprzedał go za 600-700 zł jakoś.
  • Odpowiedz
Koles pisze w ogloszeniu ze to stan kolekcjonerski , tyle ze kolekcjonerski stan to telefon oryginalnie zapakowany z pudelkiem i akcesoriami najlepiej jeszcze z oryginalna plomba na pudelku. Wtedy taka cena bylaby mozliwa , a tutaj mamy sam telefon , napisac rowniez moge ze lezal w szafie od lat ale pisac to se mozna kolekcjoner takiego czegos nie kupi jak nie ma udokumentowanej historii zakupu i pelnego boxa
  • Odpowiedz