Wpis z mikrobloga

@Graf: niby strona dla stulejarzy, a niektórych d--a strasznie boli. Trochę mnie to bawi, robić się nie chcę ( ;) ) a, że sąsiad bogaty 90% społeczeństwa zazdrości, co najśmieszniejsze - nadal robiąc nic. Przykład z d--y, ale takie mamy realia w naszym pięknym kraju. Sadze, że w skali mikro z tym samym zjawiskiem mamy do czynienia w kwestii podejścia niektórych mirków do śmiesznych cyferek na awatarze. Ja nic szczególnego
  • Odpowiedz
@HaHard: Chyba źle to odebrałeś. Nie chciałem Cię wyśmiać tylko nawiązać do reklam ze stron p---o, na których to takimi tekstami reklamuje się np. środki na powiększenie penisa.
A stwierdzenie "strona dla stulejrzay" wzięło się stąd, że takie określenie często przewija się wśród samych użytkowników - też często prześmiewczo.
Niczego nie zazdroszczę i nikogo nie chciałem poniżyć. Miało być zabawnie, ale chyba nie wyszło. ( ͡° ʖ̯ ͡
  • Odpowiedz
@Graf: spokojnie cumplu, ja się nie gniewam na Ciebie. Kilka razy ktoś mnie wywoływał w sprawie #1 (prawda jest taka że dla mnie ta cyferka niewiele znaczy), więc w końcu postanowiłem się odnieść. Tobie nie mam nic do zarzucenia :), natomiast kilku użytkowników (przynajmniej jeden) regularnie na mnie donosi etc. (wiem to, bo sam się przyznał). Ogólnie rzecz ujmując mam wrażenie, że z tej jedynki więcej szkody niż pożytku :).
  • Odpowiedz
natomiast kilku użytkowników (przynajmniej jeden) regularnie na mnie donosi etc. (wiem to, bo sam się przyznał).

@HaHard: Chyba każdy takiego się dorabia z czasem. Ja też niedawno się dowiedziałem, że jest na mnie dużo zgłoszeń robionych ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz