Wpis z mikrobloga

To co dzisiaj #!$%@?ła tzw. "grupa ratująca poziom Wykopu" pt. #neuropa woła o pomstę do nieba. Takiej dawki lekceważenia, pogardy i nienawiści do drugiego człowieka nie widziałem chyba nigdy w życiu. Ciągle wypuszczali swoje ekstra inteligentne komentarze na temat największego marszu w Warszawie, nawet nie silili się na oryginalność tylko "zwierzęta" i "zwierzęta". Jakiś chłopak oświadczył się swojej dziewczynie na scenie a oni "hehe seba ma karynkę hehe" i jakiś straszny gówno wpis w gorących o Dmowskim, że ten lubi smak stolca w ustach - obrzydlistwo, można się z poglądami Dmowskiego nie zgadzać ale to człowiek, który zrobił bardzo dużo dla naszej niepodległości i za to należny mu się szacunek. Ale niestety neuropki nie potrafią tego zrozumieć ich napędza tylko pogarda do drugiego człowieka szczególnie do tego, który myśli inaczej niż on. Jaka z nich bije buta i przeświadczenie o tym że oni są "lepsi". A po tym wszystkim zaskoczeni są, że wygrywa PiS czy Trump skoro macie takie podejście do ludzi to się nie dziwcie, że nikt nie chce mieć z wami wspólnego.

PS. Nie piszę o wszystkich użytkownikach udzielających się w tagu #neuropa jestem na wykopie od ponad 5 lat i doskonale wiem, że i tam są osoby z RiGCz ale niestety spora część to prymitywy tuszujący swoje prostactwo mądrymi słowami i "wzajemnym lizaniem się po jajach".

#4konserwy #oswiadczeniezdupy
  • 9
@Please_Remember: No właśnie nie widziałem nienawiści podczas nocy wyborczej, tekst o pękających dupach nie jest inteligentny ale i też nie jest pełen nienawiści. Nikt nikogo od zwierząt nie wyzywał. A na marszu nie padały hasła nie padające już podczas marszów w przeszłych latach.
@kam966: @TakbirSrakbir: albo masowo to pousuwali, albo macie silny syndrom oblężonej twierdzy. Pod tagiem marszniepodległości w ten deseń widziałam jakieś 5 wpisów, w tym wpis nonsesopedii. Nie żebym popierała, ale jak napisał Naxter - dużo większy poziom chamstwa i agresji jest w znaleziskach o kodzie, czy imigrantach (tam też trafiają się porównania do zwierząt) - jakoś wtedy nie widziałam żebyście tworzyli histeryczne wpisy o #!$%@? wypoku. Może dlatego że musielibyście
@TakbirSrakbir: I? Przecież pisałam, że widziałam kilka tego typu wpisów. Ale... Wyzwiska jakie niemal co dzień lecą pod adresem np. ludzi popierających KOD, feministek, gejów, imigrantów, "lewaków", czy nawet lasek, które miały czelność przespać się nie z tym facetem co trzeba są dużo, dużo gorsze. I często jest ich dużo więcej. I jakoś nie widuję postów "ło matko, jak oni śmią, zaniżają poziom". Najwyraźniej to całe szambo już wam nie przeszkadza,