Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik wyborczy Clinton-Kaine to jest jakaś porażka, ja myślę że to amerykańskie, k---a głupie społeczeństwo, te k---a banda imbecyli która głosowała na tych k----w karakanów Republikanów to jest jakieś k---a nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, fundacje ,e-maile, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to p--------e 228 głosów elektorskich, to was powinno się j---ć k---a, tak się powinno was j---ć, jak tylko was może j---ć Trump. Obama was tak nie wyruchał, jak wyrucha was Trump, k---a. Aż wasz kukle k---a będą swędziały z bólu. To jest dramat k---a. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media k---a nie były w stanie powiedzieć, że Hillary Clinton zbezczeszczono, że tą kobietę FBI jednak oczyściło z podejrzeń, że te federalne K---Y! powtarzam federalne K---Y! federalne K---Y tą kobietę oskarżały bezpodstawnie i na dniach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tą kobietę wprowadzić do Białego Domu. Będzie was Trump ruchał w dupę, będzie was Trump k---a dymał tak, jak was Obama nie dymał. Ten k---a, ten bogaty blondas, j----y Donald śmieć, zniszczy was. Pence, Paliny, Tysony, fox newsy będą wam k---a odbierały smak życia wy k---a idioci. Stanowi, amerykańscy idioci. Ja mam to w chuju k---a, bo mnie stać na wszystko. Będę żyć k---a tak! W--------ę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z USA i będę się z was k---a amerykańskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy k---a debile, którzy te k-------o Republikańskie wybrali. Nie na Clinton, nie na Klaine’a, tylko na jakieś k---y Trumpów, Niemców w dupę j------h k---a, na Johnsonów p------------w głosowali. To właśnie jest ta k---a ameryka. Przez taką k---ę amerykę, przez was k---a chuje nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście c--j warci i trzeba was j---ć, r----ć i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych k----w, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka Amerykanów, garstka Amerykanów, dzisiaj to jest 60 milionów osób, może 61. (Wyłącz ten telefon, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się k---a w tej k----e Ameryce nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że k---a wasze p--------e karty kredytowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota k---a jak w Truman Show i karta z debetem, to wy k---a Amerykanie, c--j z wami. Nie warto było k---a, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda k---a gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie k---y głosowały na Trumpa niech was szlag trafi, c--j warci jesteście, anty-amerykanami jesteście. Dobranoc. Co jest k---a pedale? Co chciałeś powiedzieć? No. Dobra, na razie, w---------m. K---a, szkoda było spraw karnych o Benghazi i Clinton Cash, szkoła było k---a ujawniać seksafery Trumpa. Głupia Ameryka, głupie rednecki k---a, was do Guantanamo tylko zaprowadzić k---a, playlistę tortur włączyć. Szkoda k---a było na was cokolwiek wy głupie chuje wy.
#pasta #heheszki #amerykawybiera2016
Assailant - Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to pow...

źródło: comment_uvM5QeLJg8jdRjobs3ICEsrxpdB1qzyS.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach