Aktywne Wpisy
Badmadafakaa +139
Wojciech_Skupien +89
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
#4konserwy:
kilka miesięcy później?
#brexit
#4konserwy:
kilka miesięcy później?
Dzisiaj:
Za kilka miesięcy? Zgadujcie.
#bekazprawakow a szczególnie #bekazdebili
#amerykawybiera2016
@jan_skrzetuski: płaczę, łkam nad przyszłością moją, mojej rodziny jak i moich rodaków. Jestem wielce
Wejdź w ten tag i sobie poskrolluj. A potem napisz co trzeciemu postującemu że zaśmieca tag. No błagam Cię...
I wybacz że naraziłem Cię na swoją opinię. Ale nie martw się. Mam rozwiązanie, skoro moja krótka myśl tak bardzo Ci przeszkadza to jest taki fajny guziczek. "Zablokuj" się
Jedyne z czym się mogę zgodzić.
@Ofacet: pomijając Twoją dość obrazową metaforę: wahadło nastrojów społecznych wychylono zbyt mocno w lewo, więc odbija w drugą stronę. Ewolucyjny postęp jest akceptowalny, ale wykładniczy przyrost coraz durniejszych pomysłów i coraz bardziej duszących ograniczeń już nie. Odbicie jest nawet nie tyle nieuniknione, co już widoczne - pozostaje trzymać kciuki, że
@Please_Remember: o stary, ty wiesz w ogóle o czym mówisz?
@rineo: w USA to jeszcze rozumiem, ale w Polsce to ono za bardzo na lewą stronę nawet nie wyszło...