Wpis z mikrobloga

Wybory parlamentarne 2015:

#4konserwy:

Nawet nam was nie żal xD Trolle z neuropy xD piecze dupka c'nie?

kilka miesięcy później?

#brexit

#4konserwy:

I co heeheheh xD pogonią teraz brytole muslimów a UE się rozwali xD I co lewaki? D--a piecze?

kilka miesięcy później?

Dzisiaj:

Hehehehe i co #neuropa wy śmierdziele? Wasza hehe Clintonowa przegrała! Teraz będzie fajnie bo Trump i w ogóle xD

Za kilka miesięcy? Zgadujcie.

#bekazprawakow a szczególnie #bekazdebili

#amerykawybiera2016

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ofacet: Po prostu widzę, że wylewasz swoje żale na tagu, który do tego nie służy. Zachowujesz się jak pacan robiąc innym b----l na mirko i nawet nie wprowadzając nic merytorycznego odnośnie wyborów, które pozwoliłeś sobie otagować. Kilka paskudnie złożonych zdań rozdzielonych "enterem", poprzeplatanych tagami, śmiesz nazywasz czymś mądrym? Wybacz, ale to są właśnie "wymiociny intelektualne".
  • Odpowiedz
@DrDevil: o k---a xD serio? Nie wierzę xD

Wejdź w ten tag i sobie poskrolluj. A potem napisz co trzeciemu postującemu że zaśmieca tag. No błagam Cię...

I wybacz że naraziłem Cię na swoją opinię. Ale nie martw się. Mam rozwiązanie, skoro moja krótka myśl tak bardzo Ci przeszkadza to jest taki fajny guziczek. "Zablokuj" się
  • Odpowiedz
czuję niepokój w trzewiach bo tendencja zachodnich społeczeństw do samogwałtu analnego przy pomocy stłuczonej butelki trwa i końca nie widać.

@Ofacet: pomijając Twoją dość obrazową metaforę: wahadło nastrojów społecznych wychylono zbyt mocno w lewo, więc odbija w drugą stronę. Ewolucyjny postęp jest akceptowalny, ale wykładniczy przyrost coraz durniejszych pomysłów i coraz bardziej duszących ograniczeń już nie. Odbicie jest nawet nie tyle nieuniknione, co już widoczne - pozostaje trzymać kciuki, że
  • Odpowiedz
@Ofacet wiem że trolle będziecie wrzucać takie rzeczy ale będą one nieuzasadnione. Śmiejąc się z wyborów parlamentarnych śmialiśmy się z waszej porażki. A i tak wiedzieliśmy że PiS i PO to jedno zło. Może poza paroma pisowcami na tagu.
  • Odpowiedz
wahadło nastrojów społecznych wychylono zbyt mocno w lewo

@rineo: w USA to jeszcze rozumiem, ale w Polsce to ono za bardzo na lewą stronę nawet nie wyszło...
  • Odpowiedz