Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
MOJA KOLEZANKA Z NOSEM JAK HAMULEC OD KARUZELI MA WIEKSZE POWODZENIE ODE MNIE!!

jestesmy w tym samym wieku, po 20 lat, ja jestem bardziej zadbana od niej- częściej chodzę do kosmetyczki na rózne zabiegi, chodze do manikiurzystki na paznokcie, uprawiam sport- tenis, pływanie i pilates. Gruba nie jestem - 170cm i 56kg, twarz mam proporcjonalna, mały nos, usta srednie, ładne oczy. A moja kolezanka- ma nos jak hamulec u karuzeli, jest nizsza ode mnie jakies 5cm, chuda jak patyk, fakt,ze ma baardzo jasnoniebieskie oczy i burze czarnych loków, ale mi sie wydaje,ze ja jestem bardziej zadbana!!! Ona nie chodzi W OGOLE do kosmetyczki ani fryzjera!!! Rozumiecie to!!!Sama sobie dba o włosy i paznokcie, jakies przedotopowe babcine sposoby! W ogóle jest przedotopowa w pogladach itp. Sportu prawie w ogóle nie uprawia, jedynie rower i pływanie czasem. A jak jestesmy w klubie to ona ma wieksze powodzenie ode mnie! Faceci sa ślepi

#gorzkiezale #boldupy #pomocy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Bo z reguły taka dziewczyna ma więcej do zaoferowania od Ciebie (pogadamy o wszystkim, interesuje się czymś więcej niż co ubrać, co do czego pasuje itd.) Miałem typ dziewczyny co zachowuje się jak Ty i typ Twojej koleżanki. Zdecydowanie pasuje mi bardziej typ Twojej koleżanki, bo tej dziewczyny nie interesuje to, że mam duże zainteresowanie ze strony przeciwnej płci tylko to, że mamy o czym pogadać itd. No i
  • Odpowiedz
ŻarliwaKaryna: słaby bait. w sumie po co laskom powodzenie? lubicie jak sie ślinią do was, a wy im odmawiacie? to taka forma władzy co nie? ale co z tym uciesznego, jeśli i tak jesteście tylko przedmiotem do wyruchania? co dajecie spoleczenstwu dobrego że się lampią, chca r----ć? nic,kompletnie nic.

poza tym - jak ładna i sama, to p------a.

dlatego koleżanka może mieć większy nos, ale prawdopodobnie zniekształcasz opis aby sie lepiej poczuć:) tak
  • Odpowiedz
RudyZwyrodnialec: > przy niej muszę się bardziej naskakać

@weeden: to dałeś protip na tworzenie księżniczek, niedostępnych, ale nie mających nic do zaoferowania, ale zachowujących się jakby były nie wiadomo kim i plujących na normalnych gości

Zaakceptował: sokytsinolop

• Odpowiedz
RzeczywistaBaba: > proste, myslisz, ze faceci leca tylko na c---i i tyłek?

@tomaszk-poz: dobrze mysli tylko najwidoczniej ma słabe c---i i słaby tyłek

przeciez jej o takie powodzenie chodzi:P aby wyruchać. do związku... trzeba mieć mózg, ale pisząc takie zarzutki na które się nabierasz chyba go
  • Odpowiedz