Aktywne Wpisy

KarolWojcicki +899
Cześć, Wykopowicze!
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
źródło: 471441202_1135114924633343_1705081517494453766_n
Pobierz
ziel_9 +11
Prawda jest taka, że około 70% kobiet nie jest chętna na s--s, bo dostaje go w bardzo niskiej jakości. To tak jakbyście mieli jeść rosół z kostki, a taki ugotowany przez babcię.
I dla jasności - nie twierdzę, że to TYLKO wina mężczyzn. Ale zwróćmy uwagę na to, że statystyczny mężczyzna potrzebuję mniej czasu/bodźców by dojść niż statystyczna kobieta, więc często jak on skończy to kobieta nie ma na co więcej liczyć.
I dla jasności - nie twierdzę, że to TYLKO wina mężczyzn. Ale zwróćmy uwagę na to, że statystyczny mężczyzna potrzebuję mniej czasu/bodźców by dojść niż statystyczna kobieta, więc często jak on skończy to kobieta nie ma na co więcej liczyć.

MOJA KOLEZANKA Z NOSEM JAK HAMULEC OD KARUZELI MA WIEKSZE POWODZENIE ODE MNIE!!
jestesmy w tym samym wieku, po 20 lat, ja jestem bardziej zadbana od niej- częściej chodzę do kosmetyczki na rózne zabiegi, chodze do manikiurzystki na paznokcie, uprawiam sport- tenis, pływanie i pilates. Gruba nie jestem - 170cm i 56kg, twarz mam proporcjonalna, mały nos, usta srednie, ładne oczy. A moja kolezanka- ma nos jak hamulec u karuzeli, jest nizsza ode mnie jakies 5cm, chuda jak patyk, fakt,ze ma baardzo jasnoniebieskie oczy i burze czarnych loków, ale mi sie wydaje,ze ja jestem bardziej zadbana!!! Ona nie chodzi W OGOLE do kosmetyczki ani fryzjera!!! Rozumiecie to!!!Sama sobie dba o włosy i paznokcie, jakies przedotopowe babcine sposoby! W ogóle jest przedotopowa w pogladach itp. Sportu prawie w ogóle nie uprawia, jedynie rower i pływanie czasem. A jak jestesmy w klubie to ona ma wieksze powodzenie ode mnie! Faceci sa ślepi
#gorzkiezale #boldupy #pomocy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Ale przecież każdy wie, że liczą się tylko c---i.
Zaakceptował: dorotka-wu
poza tym - jak ładna i sama, to p------a.
dlatego koleżanka może mieć większy nos, ale prawdopodobnie zniekształcasz opis aby sie lepiej poczuć:) tak
Komentarz usunięty przez autora
@weeden: to dałeś protip na tworzenie księżniczek, niedostępnych, ale nie mających nic do zaoferowania, ale zachowujących się jakby były nie wiadomo kim i plujących na normalnych gości
Zaakceptował: sokytsinolop
@tomaszk-poz: dobrze mysli tylko najwidoczniej ma słabe c---i i słaby tyłek
przeciez jej o takie powodzenie chodzi:P aby wyruchać. do związku... trzeba mieć mózg, ale pisząc takie zarzutki na które się nabierasz chyba go
Przykładowokoleżanka obraziła moją byłą (10 lat stażu) rozmawiając z koleżankami "co on w niej widzi, przecież ona nie ma dużego wcięcia w talii).