Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
#wroclaw
@KRSS: Mieszkałem we Wrocławiu ~6 lat, potwierdzę słowa @Joz i @fredperry. To jedno z najbardziej bezpłciowych i brzydkich miast w Polsce, gdzie ciekawe i ładne miejsca można policzyć na palcach jednej ręki, a cała reszta składa się z gównianego stelażu. Przynajmniej mieszkańcy są trochę bardziej luźni i otwarci, czasami są jakieś ciekawe eventy, ale tak to Wrocław jest bardzo
@wiktorek_pl: Przyjedź do Poznania za tydzień, by potwierdzić, że nie ma klimatu :). Moim zdaniem Poznań daleko w tyle pozostawia Wrocław, jeżeli chodzi o klimat i kulturę.
XD
XDDDD
XDDDDDDD
XXDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja p------e z kim ja dyskutuje :D
Masz tu jakieś tradycyjne miejskie festiwale, jak np. św. Marcina w Poznaniu, czy Jarmark św. Dominika w Gdańsku? Nie, bo Wrocław nie ma żadnych tradycji, tak jak cały Dolny Śląsk. M.in. dlatego imho jest bardzo nieciekawym miastem
@wiktorek_pl: O, i niedługo może Eurowizja też będzie odbywać się we Wrocławiu? :) Pozazdrościć takiego wielkiego wydarzenia.
Wrocław organizuje kilkanaście festiwali, ale wszystkie je można spłycić do bardziej wyrafinowanych "dni Wałbrzycha". Ktoś przyjedzie, coś tam zagra, zorganizuje się jakiś szybki spektakl i tyle. Nie ma we Wrocławiu nic typowo lokalnego, niepowtarzalnego, ale jakimś cudem "miażdży". Spoko. Nie unoś
@wiktorek_pl: o to to, dokładnie w sedno. emma watson nagle się zrobiła brzydka, a gra o tron to słaby serial itd