Aktywne Wpisy
m4kb0l +1380
TAK PROSZĘ PAŃSTWA, 11 GRUDNIA 2023 SKOŃCZYŁ SIĘ W POLSCE PIS!!!!!!!!!! #sejm
Szacunek dla pani marszałkini że daje się tym prostakom wypowiedzieć do końca mimo że ewidentnie nie rozumieją że mają minutę. Tam powinien stać jakiś goryl i za klapy wywalać po minucie tych nieudaczników
#sejm
#sejm
#wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Średnio z tym "na lato teraz". :D
Jak masz tego więcej albo coś podobnego to poproszę jeszcze. I bardzo dziękuję za ciekawe miejsca, na pewno obczaję!
Kraków wygrywa, bo Tatry i Beskidy blisko, w sumie to głównie tym. We Wrocławiu mają wypasione ZOO, kupiłbym karnet i łaził na spacery przynajmniej raz w tygodniu. I Sudety niedaleko, ale te góry się jednak do Karpatów nie umywają.
100% prawdy. Też bywałem na dłużej w różnych, większych miastach w Polsce i Wrocław jest daleko od podium. Mam wrażenie że większość ludzi którzy się tak podniecają Wrocławiem byli tam max kilka dni aby pozwiedzać najlepsze miejsca i tyle. Większość tego miasta to szare brudne budynki i ten charakterystyczny smród - żadne inne miasto nie ma takiego zapachu.
@fredperry: Myślę że tym stwierdzeniem trafiasz w punkt i sedno całej sprawy, ale dla ludzi przyzwyczajonych do tego miasta, którzy mieszkają tu od wielu, wielu lat takie stwierdzenie będzie czymś niewyobrażalnym i niezrozumiałym. Klimat, coś abstrakcyjnego i średnio wytłumaczalnego jeśli chodzi o miasto jest jednym z najważniejszych czynników jeśli chodzi o postrzeganie miasta. W Polsce - Kraków ma niesamowity klimat historycznego miasta opasanego
Moja żona zakochana w Wrocławiu po pobycie dwutygodniowym, zmieniała zdanie i ja też. Syf na ulicach, ciuchbudy w każym bloku, sklepy po 5zł, cygnie. W pewnym momencie się czułem jak bym przeniósł się do lat 70. Bardzo przereklamowany rynek.