Wpis z mikrobloga

@komukatiw: Kraków ? Kisnę srogo, dusisz sie w smogu, nie widać drugiego bloku, ktos ci kosę moze sprzedać bo nie z tego osiedla poza tym miasto rozlane, komunikacja do d--y, chaos totalny a te kamienice wyglada jakby ktos sie na nie wysral i to modne dzielnice i rynek. Nie rozumiem co kogo trzyma w tym mieście
  • Odpowiedz
@wysuszony: XD wysiadłem kilka lat temu na Łódź kaliska i wszystko było by spoko, gdyby nie to, że to dworzec miasta, które ma ponad 700 tysięcy ludzi. Pokaż te wspaniałe miejsca w Łodzi. Ja dałem mniej oczywiste z Wrocławia.
  • Odpowiedz
Kraków ? Kisnę srogo, dusisz sie w smogu, nie widać drugiego bloku, ktos ci kosę moze sprzedać bo nie z tego osiedla poza tym miasto rozlane, komunikacja do d--y, chaos totalny a te kamienice wyglada jakby ktos sie na nie wysral i to modne dzielnice i rynek

@General5: równie wysoki poziom smogu jest momentami w Warszawie, kosę dostaniesz jeśli jesteś Sebixem z Hutnika handlującym haszyszem (patologia "rozlicza się" między sobą,
  • Odpowiedz
@push3k-pro: Jasne, "coś się dzieję", ale to o czym chciałem mówić to brak lokalnych tradycji we Wrocławiu, które są obecne w Krakowie, Gdańsku czy Poznaniu. Ale niestety dyskusja poleciała w kierunku wyzywania się od trolli. Mimo wszystko dziękuję, za spokojne podzielenie się swoją opinią :)
  • Odpowiedz