Wpis z mikrobloga

Moi rodzice to słodziacy ()

W skrócie, tata dał mamie swoja komórke na której miał zapisane w kalendarzu urodziny swojej jedynej kolezanki z pracy. W pracy taty przeważają mężczyźni ponieważ jest kierowcą tirów. Wiecie jak to jest parenascie lat w jednej firmie i az głupio nie wiedziec kiedy kolezanka ma urodziny kiedy sklada Ci co roku Twoje wiec zapisał na komórce.
Mama jak to #rozowypasek zauwazyla i dorobila sobie do tego już cała ideologię ;)))
Obraziła się wczoraj,zrobiła awanturę, ze ma sie pakować i iść do tej Pani od urodzin. Dzisiaj tato zrobil jej rano kanapki do pracy bo obecnie jest na L4 nie wzieła i nie odbiera telefonu, a obiadu tez wczoraj nie jadła bo tata robil xDDDD

Obym ja po 27 latach też jeszcze tak bardzo kochała swojego męża ()

#truestory #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie pokazywała intymnych części swojego ciała

@martwy_kotek: o jest jakaś wspólna definicja intymności? W sumie to dla mnie jej odbyt mógł nie być nawet intymny, łorewa

@martwy_kotek: znam ewelinkę bardzo dobrze. Poza tym ten wpis jest o małżeństwie między innymi xd
  • Odpowiedz
o jest jakaś wspólna definicja intymności? W sumie to dla mnie jej odbyt mógł nie być nawet intymny, łorewa

@madry_i_mieciutki: no np islam jest za tym żeby zakrywać się ciemną plandeką. Rozumiem, że osoby które chodzą na basen czy na plażę też spotykają się z twoim potępieniem? przecież oni pokazują więcej niż @Ulubiona
  • Odpowiedz
: nie, tylko ulubiona ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ty w ogóle nie czaisz co piszę więc może zaprzestań białorycerstwa

@madry_i_mieciutki: nie białorycerzuję, tylko nie jestem w stanie pojąć co złego jest w pokazaniu nóg - podkreślam - nóg na wykopie i będę wdzięczny jak mi to wyjaśnisz. i czym to się różni od wyjścia w sukience na ulicę
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: już spieszę z tłumaczeniem! Jest wiele negatywnych rzeczy z tym związanych. To już na starcie implikuje jakąś chorą potrzebę atencji, d--a która musi codziennie wrzucać swoje nogi dla internetowego gremium by ją wielbili jest lekko mówiąc.. nieco niezrównoważona. Nie chciałbym być z dupą do która wrzucała tu milion swoich zdjęć i pozwała innym się na nie spuszczać, mnie takie odarcie z intymności zdecydowanie odrzuca. Poza tym, j---e mi to
  • Odpowiedz
@Ulubiona: To nie jest słodkie tylko niepoważne ( ͡º ͜ʖ͡º) żeby w takim wieku nie darzyć zaufaniem męża. To co to musiało być kilkanaście lat temu… Inna sprawa że tata mógł sobie odpuścić wpisywanie w kalendarz urodzin Grażyny z pracy
  • Odpowiedz
z dupą

To jest dość agresywne eksponowanie swojej wartości. Jak będziesz z dziewczyną i będzie tak robiła to wiedz że coś się dzieje, że jest gotowa do skoku na lepszą gałąź dlatego tak się prezentuje. Pomyśl o tym z tego punktu widzenia.

@madry_i_mieciutki: XD O mamo, stary, masz poważne problemy ze s-----------m umysłowym XD. MAm nadzieję że kiedyś dotkniesz kobiety w swoim życiu :D

zdjęcia z
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: nie dotknę, jestem prawiczkiem, nigdy nie ruchałem, mizoginiem i stulejarzem. No nara.

nie no ja swoją trzymam na łańcuchu w z-------j kratami kuchni i czasem wpuszczam do sypialn

no dobrze dobrze, miłośc wymaga zaufania najważniejsze że ty masz do swojej 100% zaufania.
  • Odpowiedz
Obym ja po 27 latach też jeszcze tak bardzo kochała swojego męża (

@Ulubiona: I dalej będziesz pokazywać swoje ciało setkom napalonych samców w necie? Sorry, ale masz poprzestawiane w głowie trochę
  • Odpowiedz
@LR300: Oj Niebieskie Paski, widzicie nogi na ulicy, na basenie, na plazy, na fejsbuku, na istagramie na tu wpisz kazde inne miejsce a robicie takie wielkie halo xD

Bede pokazywac swoje cialo na basenie jak bede miala tyle lat co moja mam, na plazy ;)
Nikt kto ma nie poprzestawiane w glowie nie ma tu konta ( ) wiec hello ty tez masz :D
  • Odpowiedz
@Ulubiona: Jest jednak różnica, bo pisząc tu nikt cie nie widzi. A ty nie idziesz na plażę pokazując nogi, tylko zwołujesz na tej plaży tysiąc samców, po czym kładziesz się na środku i zaczynasz im pokazywać swoje ciało nawołując/krzycząc by je podziwiali (tagi) i skupiasz się wyłącznie na tym.

Spoko wiadomo, nikt nie widzi nic złego w tym co robi
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki:

biorąc pod uwagę co o-----------ś z tym pokazywaniem gir to małe prawdopodobieństwo

Każdy kto używa słowa "giry" powinien być internowany w Sztumie w trybie natychmiastowym, pozdrawiam
  • Odpowiedz