W skrócie, tata dał mamie swoja komórke na której miał zapisane w kalendarzu urodziny swojej jedynej kolezanki z pracy. W pracy taty przeważają mężczyźni ponieważ jest kierowcą tirów. Wiecie jak to jest parenascie lat w jednej firmie i az głupio nie wiedziec kiedy kolezanka ma urodziny kiedy sklada Ci co roku Twoje wiec zapisał na komórce. Mama jak to #rozowypasek zauwazyla i dorobila sobie do tego już cała ideologię ;))) Obraziła się wczoraj,zrobiła awanturę, ze ma sie pakować i iść do tej Pani od urodzin. Dzisiaj tato zrobil jej rano kanapki do pracy bo obecnie jest na L4 nie wzieła i nie odbiera telefonu, a obiadu tez wczoraj nie jadła bo tata robil xDDDD
Obym ja po 27 latach też jeszcze tak bardzo kochała swojego męża (。◕‿‿◕。)
@ibmab: Ale wiesz że niektórych wprost kręci i podnieca pokazywanie się innym? Albo uprawianie seksu publicznie? Albo patrzenie jak Twoja żona robi to z innym? Może to i patola, ja tam nie wiem, ale jak dwie strony się na to zagadzają to co ja tam wiem...
@Ulubiona: Ostatnio odkryłem dlaczego lubi tak oglądać kryminały... I te środki czyszczące na bazie chloru... "Żeby kibel był czysty, wiesz niebieski? Nie ma powodu do obaw ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■" Taaa... i wytykanie błędów śledczych w serialach: "Durniu, w tym załamaniu na pewno jest krew, tego się nie da doczyścić..." A już najbardziej się boję jak doradza mordercom: "kamery durniu!
@martwy_kotek: tak ostatnio jedną aż podbiegła i mi wirowała nimi przed oczami xd nie no jak chcialbys różowa atencjuszke za żonę to spoko mi c--j do tego
: tak ostatnio jedną aż podbiegła i mi wirowała nimi przed oczami xd nie no jak chcialbys różowa atencjuszke za żonę to spoko mi c--j do tego
@madry_i_mieciutki: wyobrażasz sobie, że można kogoś dodać na czarno? poza tym nie pokazywała intymnych części swojego ciała, więc nie wiem dalej o co Ci chodzi z tą intymnością.
różowa atencjuszke za żonę t
Przecież nawet jej nie znasz, pokazała raptem nogi a ty
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
W skrócie, tata dał mamie swoja komórke na której miał zapisane w kalendarzu urodziny swojej jedynej kolezanki z pracy. W pracy taty przeważają mężczyźni ponieważ jest kierowcą tirów. Wiecie jak to jest parenascie lat w jednej firmie i az głupio nie wiedziec kiedy kolezanka ma urodziny kiedy sklada Ci co roku Twoje wiec zapisał na komórce.
Mama jak to #rozowypasek zauwazyla i dorobila sobie do tego już cała ideologię ;)))
Obraziła się wczoraj,zrobiła awanturę, ze ma sie pakować i iść do tej Pani od urodzin. Dzisiaj tato zrobil jej rano kanapki do pracy bo obecnie jest na L4 nie wzieła i nie odbiera telefonu, a obiadu tez wczoraj nie jadła bo tata robil xDDDD
Obym ja po 27 latach też jeszcze tak bardzo kochała swojego męża (。◕‿‿◕。)
#truestory #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski
A już najbardziej się boję jak doradza mordercom: "kamery durniu!
@kaosha: xDDDDDDDDDDDD
Widujecie miliony nog, na ulicy, na plazy, na zdjęciach to takie straszne ;)
@madry_i_mieciutki: Pokazała nogi, to się pewnie puszcza na lewo i prawo.
Islam zły i niedobry bo każe kobietom chodzić w burkach
Ja was nigdy nie zrozumiem
@DonJohn: pomyśl sobie, że i po 30 latach ludzie się rozwodzą i odchodzą do innych.
Ale w sumie z piwnicy tego nie widać XD
Komentarz usunięty przez autora
@madry_i_mieciutki: wyobrażasz sobie, że można kogoś dodać na czarno? poza tym nie pokazywała intymnych części swojego ciała, więc nie wiem dalej o co Ci chodzi z tą intymnością.
Przecież nawet jej nie znasz, pokazała raptem nogi a ty