Aktywne Wpisy

poleccie dla mnie jakis film na weekend. Ma byc klimatyczny, z lat 1980-2005, nie moze to byc film akcji, moze byc z jakas wschodzaca gwiazda
#filmy
#filmy
Hej, znacie może jakieś "atrakcje" w Warszawie, które są po prostu ciekawe? Nie chodzi mi o żadne muzea/wystawy, które mogą zainteresować wąskie grono odbiorców i osoby dość mocno zainteresowane sztuką (no chyba, że są rzeczywiście ciekawe), a takie, przy których każdy w przedziale 16-30 lat będzie się dobrze bawił (i nie będzie to clubbing i alko xd). Z znanych mi miejsc te wymagania spełniają np. Muzeum Flipperów, czy Niewidzialna Wystawa. Teoretycznie można

Trochę nietypowe pytanie, chce ktoś coś sobie dorobić (z liceum/technikum np ktoś by mieć na pizze) bo mogę oddać zleceniodawcę, ale tylko w dobre ręce.
Sam wyceniasz projekty, i tak zazwyczaj projekt ma od 4 do 20 godzin solidniejszej pracy i wtedy dostaniesz 30-150$, może więcej jak się wyżej wycenisz i się zgodzi.
Wymagany oczywiście angielski, mówić nie trzeba, tylko chat na skype. (ewentualnie można używać trello itd)
Wymagania: Znajomość javy 8 na dobrym poziomie, wydajnie pisanie kodu (jak robisz w javie EE to się nie nadajesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)), dobra znajomość mavena, ot podstawy gita co by potrafić wrzucić kod na bitbucketa. Do tego oczywiście bardzo dobra znajomość NMS i API spigota oraz możliwości samego silnika gry, mile widziana znajomość jakiś technik edycji bytecode w runtime, ale to może raz czy dwa użyłem.
Zawsze tworzy się na najnowszą wersję (więc jak znasz tylko 1.7 to panu już podziękujemy), do dyspozycji pewnie dostaniesz cały mój kod, gdzie jest np system komend, wiadomości, lipny system konfiguracji, całych pluginów, rejestracje przez adnotacje i kilkaset kB dodatkowych utilsów (nie licząc zewnętrznych bibliotek).
Bardzo mile widziane sensowne myślenie i zgłaszanie np problemów z pomysłem, lepszych rozwiązań czy własnych pomysłów, on nie koniecznie musi znać wszystkie sekrety silnika - ty tak. itd.
Ja sam od niego odchodzę i powiedziałem że się spytam czy ktoś się nada, a jak nie to poszuka sam :P
(odchodzę bo mam inną pracę z wyznaczoną ilością godzin - nie zawsze więcej tutaj zarobię, ale za to stabilnie)
Jak ktoś chętny to pisać na PW.
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Komentarz usunięty przez autora
to kwota za cały projekt, w zależności od tego jak wycenisz i jak pracujesz robisz za 7.5-15$ za godzinę.
A wymagań dużych nie ma, toż to tylko java ;) Nie ma tu żadnych wielkich frameworków, żadnych specjalnych znajomości, tylko java i silnik gierki.
@Brendan no wybacz,