Wpis z mikrobloga

Moje 20 paczuszek z dzisiaj:

- torebka dla dziecka
- spodenki po normalnej cenie, obniżonej o 2$
- podkład maxfasfer
- bojka do gopro
- bransoletki xiaomi
- latarka
- kabelek do anteny
- podstawki pod telefon, tablet
- stoper do kuchni
- srebrny wisiorek
- klucze
- ostrzałka do noża
- opaski męskie na rękę
- końcówki do oral b
- karta micro sd
- czołówka
- termometr

#pokazcebule
Chicane - Moje 20 paczuszek z dzisiaj:

- torebka dla dziecka
- spodenki po normal...

źródło: comment_HvByGbrc3z4PRj838CaxRroDKykoKmRI.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@goblin21: srebrny wisiorek dla mamy, lub siostry, klucze sięmogą przydać, końcówki do szczoteczki użyję oraz rozdam, karta micro sd już w telefonie, opaski miband się przydadzą, mam opaskę i kumpel ma, to jeden z nas może będzie potrzebował, czołówka sięmoże przydać, stoper do kuchni też się przyda, podstawki pod tel są zajebiste, używam podobnej od roku, te rozdam znajomym, ostrzałka do noża się przyda na pewno, termometr też się może
  • Odpowiedz
@goblin21: zasadniczo staram się już nie zamawiać gówna, a rzeczy których potrzebuję ja lub jakiś znajomy... przy najbliższej okazji postaram się dobrać jakieś kabelki micro sd, słuchawki, więcej końcówek oral b, być może jakieś akumulatorki uda się kupić oraz kilka innych rzeczy o których tak na szybko nie pamiętam, a na pewno są potrzebne niemal zawsze.
  • Odpowiedz
@alegoraco: poważnie? nie wiem, ja mam zupełnie inne zdanie... jak na coś co kosztuje 2 dolary to uważam że jest na prawdę spoko... 3 tryby pracy, mocne światło, średnie, oraz mruganie do tego zoom, pasek ok, materiał w dotyku ok, jedynie boję się że zawias od regulacji góra dół może się wyrobić... ale tak ogólnie jak na cebulę z chin oceniłbym całkiem wysoko.
  • Odpowiedz