Aktywne Wpisy

cukierkowa +14
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
future_taylor +589

Czy mial ktos jakie doswiadczenia z ksiazka (i czy generalnie jest godna uwagi):
http://helion.pl/ksiazki/java-ee-6-zaawansowany-przewodnik-wydanie-iv-praca-zbiorowa,jee6z4.htm
Nie mialem wczesniej stycznosci z JEE, a chcialbym sie za to zabrac z mozliwie najlepszej strony. Widzialem, ze jest rowniez cos takiego jak Thinking in JEE, ale chyba finalnie gosc tego nie dokonczyl - a szkoda bo TIJ jak dla mnie super napisana.
- pierwsze 50 stron pierdu pierdu
- przykłady pokazywane pod netbeansa i glassfisha, gdzie popularniejsze są wildfly/jboss i eclipse/intellij, dodatkowo oparte są Anta, a nie Mavena lub Gradle - nigdzie indziej się dzisiaj z tym nie spotkasz
- bardzo duża część poświęcona JSF w porównaniu do dużo ważniejszych CDI, JPA, EJB, JaxRS
Poza tym z tego co widzę to jest książka