Wpis z mikrobloga

Wy się jaracie samochodami, a ja uwielbiam oglądać ciągniki na targach rolniczych. Ten Case IH Quadtrac jest po prostu NIESAMOWITY CUDOWNY ACH. WASZE #samochody SIĘ CHOWAJĄ!
6-cylindrowe silniki o pojemności 12,9 l
pojemność zbiornika paliwa to 1900 litrów (w modelu 620 o mocy maksymalnej 690 KM)
16 biegów do przodu i wstecz
wentylowany fotel, kabina 360°, klima, obrotowy fotel
AFS AccuGuide - system automatycznego kierowania ciągnikiem - dokładność do 2,5 cm pomiędzy rzędami
a wszystko to za 1 500 000 zł za używany model z setkami motogodzin :)
#traktorboners #maszynanadzis #cotahannah
H.....a - Wy się jaracie samochodami, a ja uwielbiam oglądać ciągniki na targach roln...

źródło: comment_M8RXoYBkhaRFq5tG0GlCBuyHiExQeLBe.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hannahalla: XD nie o to mi chodzi. Napisałem że nigdzie nie widziałem traktora na gąsienicach w polsce albo nie zapadło mi to w pamieć. To ja nie wiem jakich ty znasz polaków że takie pieniądze mają z rolnictwa xD niedaleko mnie jest duża firma (tysiące hektarów) i druga mniejsza i traktory jakich używają to Fendty, NH, Case'y i JD.
  • Odpowiedz
@Hannahalla: nie wiem czy nazwa coś Ci powie - to już zależnie od części kraju z jakiej jesteś. A był to Top Farms
E: ale fakt faktem, wyjście na taki "balkon" w ciągniku to rarytas :>
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Quadtrack to najbardziej przerażająca maszyna jaką jeżdziłem.
To jest w stanie uprawić pole, bagna, młode lasy i mniejsze jeziora.
Jadąc 22kmh :)

Podejrzewam ze tylko czołg podstawowy daje większe wrażenia.
  • Odpowiedz
@Hannahalla no ten model jest dość spoko. Latałem w Holandii ale zawsze wkurzalo mnie, że uchwyt na kubek z kawą jest za prawym łokciem . Powinien być nieco bardziej z przodu
  • Odpowiedz
A masz 1000 ha że tak się wypowiadasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Hannahalla: ktoś tu męża szuka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a sama maszynka bardzo fajna, nie jara mnie temat, ale jak widziałem niedawno w agrobiznesie u babci to taki byłem ()
  • Odpowiedz