@Kryspin013: nie ma poinstalowanych dodatków. To tylko graficzny instaler dzięki któremu podczas instalacji wybierasz co chcesz mieć w systemie. Zero motywów itp. czyste KDE
@Kryspin013: nie lepiej bo nie mam na to czasu. Instalujesz jak ubuntu a masz czysty i szybki system. Menadżer chyba jak w manjaro. Normalna wyszukiwarka i instalujesz poprzez dwuklik
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
Uber distro.
źródło: comment_vHlBMx5a12M8pXvWKTvTDo3I8g3zrC48.jpg
Pobierzhttps://www.google.pl/search?q=4k+hd+wallpaper+minimal&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHg9Czo_vPAhUJQZoKHVevA8EQ_AUICCgB&biw=1920&bih=985#q=4k%20hd%20wallpaper%20minimal&tbm=isch&tbs=rimg%3ACViLXkNuAStLIjgkI66PjmHxYtR7VLI1xhjj4anjAsBZEHsJEXQg8gpPjLp0BpNV_1WmdZf7SRYvdRRo-m_1Mdq-S1DyoSCSQjro-OYfFiEQIezFC7swq4KhIJ1HtUsjXGGOMRFOoExU9Zl1QqEgnhqeMCwFkQexFpMMmZ7hnuqSoSCQkRdCDyCk-MEXKgdsn7QHdLKhIJunQGk1X9aZ0RVCRg0T5veuwqEgll_1tJFi91FGhFLlN4WMUvjBioSCT6b8x2r5LUPEYMXxYLJCd1d
Menadżer chyba jak w manjaro. Normalna wyszukiwarka i instalujesz poprzez dwuklik
Komentarz usunięty przez autora