Wpis z mikrobloga

@Dolan: No dobra, to w takim wypadku na wszystkich trzech dyskach mi pokazuje że wszystko jest git w tych pozycjach, chyba nie ma potrzeby sprawdzać nic więcej. Nie wiem tylko jak z laptopem, bo tam to dramat jest... Chrome sie odpala 20 sekund, ikony na pulpicie potrafia sie ŁADOWAĆ. A jest świeżutki windows 10... :( Zaraz sprawdzę jaki tam mam dysk, będę wdzięczny za pomoc - może bedziesz coś kojarzył
  • Odpowiedz
@Dolan: okej, ale to pctowskie dyski bede mogl sprawdzic dopiero za pare godzin jak mnie nie bedzie w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W laptopie mam dysk toshiba mq01abd100h, podejrzewam, ze to on może być przyczyną wszelkiego zła związanego z moim laptokiem. Masz pomysł jak można to zweryfikować bez zmiany dysku?
  • Odpowiedz
@moh1942: Screen powyżej dotyczy jednego z czterech moich dysków w PC. Ten jest najstarszy i trzymam na nim jakieś duperele, które i tak są dwa razy w tygodniu backupowane :) Kiedyś był systemowy. Teraz mam 128GB SSD na system + 1 TB WD BLACK (główny) + 500 GB WD BLACK (Zapasowy) + 1 TB External WD Passport (Backup).

Zaraz spróbuję odpalić wiktorię na lapku i puszczę skany
  • Odpowiedz