Wpis z mikrobloga

@Nabucho: jprld, czyli Tobie rośnie jak na pasku w tvn24 o kimś dobrze piszą...Ja tu nie broniłem jej urody, tylko zdecydowanie jest bardziej podobna do matki niż do ojca, o to mi chodziło.
  • Odpowiedz
@Nabucho: a ja mam właśnie tak, że im bardziej mi się dziewczyna podoba jako osoba, jej charakter to mniej o niej myślę w kategoriach przedmiotowych czy urus czy nie urus.
  • Odpowiedz
@grazwydas: sorry, mnie nie podniecają dziewczęta tylko dlatego, że ich stary to prominent. Bo z urody to ładniejsze tutaj w żabce pod blokiem pracują. Ale co mirek, to gust, c'nie? Poza tym nie napinaj się, jak Ciebie podniecają takie guwernantki, to w porządku. Czy ja Ci zabraniam tasować się do jej zdjęć?
  • Odpowiedz
@Nabucho: Nie zrozumiałeś, co chciałem napisać. Nie chodzi mi o Jej urodę, bo to sprawa subiektywnej oceny, ale o to, że Ona Ci się nie podoba tylko z uwagi na podobieństwo do ojca-polityka. Polityka przesłoniła Ci możliwość trzeźwej oceny, o czym sam zresztą piszesz. A co do przytyków do mnie, to niestety za stary jestem i na tę dziewczynkę, i na "tasowanie się".
  • Odpowiedz
@grazwydas: a, no widzisz, to dobrze, że jesteś za stary, bo odniosłem wrażenie, ze z młodzieżą rozmawiam. Wiesz, toczyć w ogóle dyskusję na taki temat, to trochę, hmm... ja mam 37 lat, ale dzięki takim akcjom czuję się, jakbym znowu miał 16. Dziękuję Ci, mirku. Co do panny Kingi - jak już wspomniałem, dla mnie jej walory estetyczne są żadne. Z oczu zieje brakiem charakteru, uśmiech guwernantki, ogólna aparycja polonistki.
  • Odpowiedz
@Nabucho: Czyli rozumiem, że dziewuchy z żabki podobają Ci się głównie z charakteru, skoro uroda to nawet bardziej charakter? xD Jak Ci pakują wuzetkę w papier i małe Lejsy solone to widzisz w ich oczach podziw dla muzyki Mozarta, a kąciki ich ust zdają się symbolizować wspomnienie zabawnej sceny opisanej w dziele rosyjskiej literatury? xD
  • Odpowiedz