@Szarozielony: zaraz sprawdzę jak to ma się na drugim lapku, który jest na kablu do internetu
@c9f24440e055136e5ee3dfa934d3933f: data oczywiście poprawna- jest tylko tyle, nieważne na jakiej stronie bym się nie znajdował Twoje połączenie z tą stroną nie jest prywatne, szczegóły
@c9f24440e055136e5ee3dfa934d3933f: @Szarozielony: trochę spóźniony zapłon: udało mi się połączyć z typkiem z technicznego, to mi wmawiał, że ja jednocześnie zrobiłem coś na dwóch niezależnych od siebie komputerach i dlatego nie mam ssl, nie mam zamiaru wzywać do czegoś takiego technika i za to bulić, także o, na stronach typu gmail,protonmail, czy logowaniu do banku te certyfikaty jednak są, także jakoś z tym żyję, ale samo się nie naprawiło,
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
Dokonałem reinstalacji chrome i nadal mam ten sam problem.
poza tym problem ten występuje także na firefox i operze, także wydaje mi się to jakimś poważniejszym problemem
ech
@c9f24440e055136e5ee3dfa934d3933f: data oczywiście poprawna- jest tylko tyle, nieważne na jakiej stronie bym się nie znajdował
Twoje połączenie z tą stroną nie jest prywatne, szczegóły
w szczegółach- zakładka security-
możliwe, że to problem po stronie dostawcy?
może mnie do jutra nie zhackują( ͡° ͜ʖ ͡°)
trochę spóźniony zapłon:
udało mi się połączyć z typkiem z technicznego, to mi wmawiał, że ja jednocześnie zrobiłem coś na dwóch niezależnych od siebie komputerach i dlatego nie mam ssl, nie mam zamiaru wzywać do czegoś takiego technika i za to bulić, także o, na stronach typu gmail,protonmail, czy logowaniu do banku te certyfikaty jednak są, także jakoś z tym żyję, ale samo się nie naprawiło,