Wpis z mikrobloga

Gdyby jakiś murek był na tyle nawiedzony, że chciałby spróbować swoich sił za kierownicą autobusu, a nie ma prawka, to nasze MPK organizuje kurs za darmo, winc cebulowe dealsy motzno. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

W sumie to nie wiem, po co to wrzucam, ale na mirko i tak jest pełno różnych śmieci, to będzie idealnie pasować ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

OPCJONALNY FORMULARZ APLIKACYJNY DLA ZAINTERESOWANYCH

#wroclaw #mpkwroclaw #pracawroclaw
w.....o - Gdyby jakiś murek był na tyle nawiedzony, że chciałby spróbować swoich sił ...

źródło: comment_OA1c3SiAILXyGiNHjbE2LY2Sk4ivUSSX.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Efrajm: Spójrz, że tutaj też nie jest typowe ogłoszenie o naborze na kierowców. Spójrz na wiek. Minimalnie 24 lata. Zostawili sobie furtkę, by nie zatrudniać śmieszków-studentów z lvl 20, bo już by mogli aplikować na kierowcę, zakładając, że mają prawko na autobus po przerobieniu tych wszystkich kwalifikacji godzinowych. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
  • Odpowiedz
@Nort: Wyciągnąłem pierwszą lepszą rzecz, na której się opierałem i to nawet ze strony, którą mi podałeś, a mianowicie"

ukończone 21 lat, jeżeli uzyskałeś kwalifikację wstepną , lub

ukończone 21 lat, jeżeli uzyskałeś kwalifikację przyśpieszoną- do ukończenia 24 roku życia będziesz ograniczony do regularnych przewozów osób na liniach komunikacyjnych.

O to mi przedtem chodziło, że na lvl 21, możesz starać się o przyśpieszoną, bo mówimy tylko i wyłącznie o liniach
  • Odpowiedz