Aktywne Wpisy

splinter96 +147
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz
red7000 +473
Najlepszym tagiem na wykopie jest #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem. Nie chodzi o treść memów, bo większość mirków ich nawet nie rozumie.
To jest jeden z naszych ostatnich bastionów twórczości oryginalnej. Stary, dobry internet. Gównowpisy i przeróbki w Paint. Im mniej wysiłku, tym lepiej. Tego nam AI nie zabierze. AI nigdy takiego debilizmu nie wymyśli. Tak kiedyś to wyglądało - przypominają się rage comics i podobne. Rysowanie w paincie, wklejanie na chama obrazków... piękna sprawa.
To jest jeden z naszych ostatnich bastionów twórczości oryginalnej. Stary, dobry internet. Gównowpisy i przeróbki w Paint. Im mniej wysiłku, tym lepiej. Tego nam AI nie zabierze. AI nigdy takiego debilizmu nie wymyśli. Tak kiedyś to wyglądało - przypominają się rage comics i podobne. Rysowanie w paincie, wklejanie na chama obrazków... piękna sprawa.
źródło: comment_1654579016uLqfeY6SIJDuRiKqDxYE3n
Pobierz

siostra żony zadzwoniła wczoraj z prośbą o odebranie czegoś z jej mieszkania - ona akurat jest na drugim końcu Polski. Więc zabrałem klucze od jej mieszkania, pojechałem tam i okazało się, że nie pasują. Wróciłem do siebie, wziąłem wszystkie klucze jakie mam, bo myślałem, że może jakiś się odpiął od kółka z kluczami do jej mieszkania. Pojechałem jeszcze raz, sprawdziłem wszystkie klucze, żaden nie pasował. Więc zadzwoniłem do nie, że nie uda mi się tego odebrać, bo nie mam się jak dostać do mieszkania.
W odpowiedzi dostałem zjebę, że pewnie nie umiem otworzyć zamka.
W-------m się, ale zadzwoniłem do jej rodziców (moich teściów) z pytaniem czy nie mają kluczy do jej mieszkania i czy nie podjadą odebrać tego czegoś.
Opieprzyłeś ją chociaż za ten idiotyczny, nieuzasadniony brak szacunku i wdzieczności? Czy tylko na mirmo piszesz?
@kopszmercen: fajnych masz kolegów
źródło: comment_9N4zYtvbpTJNkEjvLai1uYizS7YyJouC.jpg
Pobierz