Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +120
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +90
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

źródło: comment_S71kdmWKUciiFWcuaeqz1bQovxqaYz5v.jpg
PobierzDla kogoś z małej wioski Lublin może być wielkim miastem, podczas gdy dla Warszawiaka, czy Ślązaka będzie raczej co najwyżej średnim miastem.
Tak jak Warszawa przyłożona do chińskiej rzeczywistości będzie też średnim miastem raczej.
@ZasilaczKomputerowy: 9, bo jeszcze Lublin ;)
@ZasilaczKomputerowy:
źródło: comment_kBhc08rh93fHrkkBx2avsvbE2n3o2kEl.jpg
Pobierz@Vat19pl: No ale Biedronki nie mieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- To Ty jesteś z Warszawy?
- Tak...
- A znasz Czarnego?
@takie_chwile_jak_te: jak opowiadam ludziom o Olsztynie to mówię, że godzina starczy na przejście z jednego końca na drugi a niby to miasto wojewódzkie xD
@Vat19pl: coś jak Radom czyli wszystko się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pjongjanska_ferma_zolwi: No nie w tym problem, tak jakby. Znałem nawet trzech w tym momencie...
tutaj przykład wsi mającej 1500 mieszkańców: https://en.wikipedia.org/wiki/Hanggai_(village)
Poza tym warto pamiętać, że Chińczyk rozróżnia doskonale wieś i miasto, więc zwyczajnie sobie żartował ( ͡° ͜ʖ ͡°)