Wpis z mikrobloga

@Niespokojny: owszem, ruskie są w #!$%@? OP, dlatego trzeba mieć na nie sposoby. Strzelanie we wieżę w T-34 mało daję. Tygrys ma już na tyle spoko pukawkę, że penetruje go od przodu.
Nie używaj podkalibrowej- większa penetracja, ale pocisk wali punktowo. Jak już chcesz strzelać w silnik, to wal na początku, by się zapalił, wtedy masz dodatkowe sekundy, bo musi ugasić pożar.
Sprawdź gdzie ma składy amunicji i zbiorniki paliwa. W
@Niespokojny: O stary, T-34 jest dla Tygrysa jednym wielkim weakspotem. Byle nie strzelać we właz kierowcy bo jest 2x grubszy niż reszta pancerza kadłuba. W resztę wchodzi jak w masło. Poza tym walczyć na taki dystans? Toż to wyrzucanie przez okno przewagi pancerza.

@patrol798: Ruskie taki op, a biorą w dupę na każdej erze. No może poza V ale tam jest 50/50.

@RzecznikWykopu: Bardzo fajna historia, tylko do tej
@Niespokojny:
1 - czolgiem ktory ma niezly pancerz przedni idziesz w bliski kontakt z wrogiem..tak sie nie robi a jezeli tak zrobil przeciwnik to znaczy ze o tym wie i musial cie strzelic z boku i wykonal to niemal bezblednie

2 - to ammo ktore masz ma duze szanse na odbicie i pewnie tak sie stalo bo przy takim kacie poszlo pewnie jak po masle

3 - jedyne na co mozesz
@rzbiquwt: bo taka prawda. Sam w to grałem kupę czasu... dopóki nie zagrałem w War Thunder. W War Thunder czujesz, że prowadzisz ryczącego 50 tonowego mechanicznego potwora i czujesz że uczestniczysz w bitwie. Ryk silnika tygrysa to jeden z najpiękniejszych dźwięków w tej grze ()

A nie jak w wot ping-pong w piaskownicy znikającymi resorakami z paskami energii i tylko skakania pod spacją brakuje. Syf,
Pobierz RzecznikWykopu - @rzbiquwt: bo taka prawda. Sam w to grałem kupę czasu... dopóki nie ...
źródło: comment_RNFN4WbZKxxsQOBSPcDeFVqFzBHxsPwZ.jpg