Aktywne Wpisy
Picard +200
WonszWykopowy +40
Rozumiecie że polo w najbardziej basicowej, absolutnie najtańszej jaka istnieje bieda wersji zaczyna się od 100k?
To jest jakaś #!$%@? abstrakcja w jakich czasach przyszło nam żyć (╥﹏╥)
#samochody #motoryzacja #ekonomia
To jest jakaś #!$%@? abstrakcja w jakich czasach przyszło nam żyć (╥﹏╥)
#samochody #motoryzacja #ekonomia
chcialbym Wam przypomniec, ze Wykop jest miejscem, w ktorym wypowiedziec sie moze kazdy. Na rownych zasadach z kazdym z Was. Nie mam nic przeciwko temu by jutro pojawilo sie AMA z zakonnikiem, ktory uciekl z zakonu, politykiem, ktorego nie jestem fanem czy kimkolwiek innym. To Wy swoimi wykopami i pytaniami pokazujecie czy tresc jest interesujaca.
Jezeli nie podoba Wam sie ta tresc, to mozecie jej po prostu nie czytac lub zakopac. Jezeli uwazasz, ze Wykop ma byc miejscem tylko o takich pogladach jak Twoje i nikt inny nie ma wstepu, to cytujac @t__d - zapraszam do usuniecia konta.
P.S. Status VIP, jest przyznawany automatycznie z uwagi na to, ze tak wielu zaczelo dzis obserwowac profil @Jaroslaw_Sokolowski
Zyczac wiecej tolerancji,
pozdrawiam
@m__b
#afera #wykop #oswiadczenie #ama
ale skoro @m__b chce tu zrobic grupke wzajemnej adoracji to jego sprawa, normalnie mym zlal portal ale mam konto dłużej niz Białek i trochę mi szkoda a sentymentalny jestem ;_;
PS. Bądźmy trochę tolerancyjni - kto nigdy nie przewiercił kolan frajerowi albo nie miał obrabianej gały
@m__b: fascynuje Was człowiek, który brał udział w zbiorowych gwałtach analnych, bo opowiedział wam o kontaktach show bizu i mediów z mafią. Serio? Michał, Masa to nie jest Kaczyński, Zakonnik, Orla Straż, Korwin, Zandberg. To nie chodzi o poglądy. Tutaj nie chodzi o polityke, zobacz kto protestuje. Pół neuropy i pół 4konserwy. Czy to do ciebie dociera?
Co powiesz dziewczynom, które zgwałcili jego kumple,
Więc błagam, ani słowa o wolności, bo to słowo nie powinno ci przechodzić w tej sytuacji przez usta.
@m__b: banując innych użytkowników, którzy oburzają się na AMA z masą oraz na twoje fejsbukowe "poklepywanie się po pleckach z masą" (może czasami wyrażane przez wykopków w zbyt dosadnych słowach), pokazujesz, że nie akceptujesz innych poglądów, niż twoje. Zatem mam pytanie...
Czy zgodnie ze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@M4ks: ale ogarniasz mentalnie fakt, że ten portal istnieje dzięki równie łaskawym użytkownikom? Jeśli oni znikną, to zniknie portal, tak jak to było z kilkoma podobnymi, gdzie admini czy inni decydenci przegięli pałę, bo chyba zbyt pewnie się poczuli...
Tak było chociażbyz naszą klasą czy innymi pomniejszymi -