Wpis z mikrobloga

Szanowni Aferzysci,

chcialbym Wam przypomniec, ze Wykop jest miejscem, w ktorym wypowiedziec sie moze kazdy. Na rownych zasadach z kazdym z Was. Nie mam nic przeciwko temu by jutro pojawilo sie AMA z zakonnikiem, ktory uciekl z zakonu, politykiem, ktorego nie jestem fanem czy kimkolwiek innym. To Wy swoimi wykopami i pytaniami pokazujecie czy tresc jest interesujaca.

Jezeli nie podoba Wam sie ta tresc, to mozecie jej po prostu nie czytac lub zakopac. Jezeli uwazasz, ze Wykop ma byc miejscem tylko o takich pogladach jak Twoje i nikt inny nie ma wstepu, to cytujac @t__d - zapraszam do usuniecia konta.

P.S. Status VIP, jest przyznawany automatycznie z uwagi na to, ze tak wielu zaczelo dzis obserwowac profil @Jaroslaw_Sokolowski

Zyczac wiecej tolerancji,
pozdrawiam
@m__b

#afera #wykop #oswiadczenie #ama
  • 673
@M4ks: jest prywatny, ale bez użytkowników nie będzie nic wart. i nie "łaskawie pozwala" co wypowiedzi tutaj są podstawą działania wypoku. wypok to nie pejsbuk ze mozna bezkarnie jakas grupe uzytkownikow robic w ciula.
ale skoro @m__b chce tu zrobic grupke wzajemnej adoracji to jego sprawa, normalnie mym zlal portal ale mam konto dłużej niz Białek i trochę mi szkoda a sentymentalny jestem ;_;
Tłumaczenie dla Wykopków: #!$%@? wam do tego tępe #!$%@?. Jak będziemy chcieli to zrobimy AMA z Natalią Przybysz o wrażenia ze skrobanki. Jeśli wam się podoba to wchodźta i plusujta. Jak się wam nie podoba to i tak wam pluję w mordy, bo jesteście bezmózgowcami, którzy z oplutymi mordami i tak wracają na nasze rogalowe spendy.
PS. Bądźmy trochę tolerancyjni - kto nigdy nie przewiercił kolan frajerowi albo nie miał obrabianej gały
@alienv: nagle sie martwisz o cudze biznesy? xD ten portal od dawna jest grupka wzajemnej adoracji złodziei i jakoś nikomu nie przeszkadzają ofiary xD
kazdy ma prawo wyboru kto go fascynuje.

@m__b: fascynuje Was człowiek, który brał udział w zbiorowych gwałtach analnych, bo opowiedział wam o kontaktach show bizu i mediów z mafią. Serio? Michał, Masa to nie jest Kaczyński, Zakonnik, Orla Straż, Korwin, Zandberg. To nie chodzi o poglądy. Tutaj nie chodzi o polityke, zobacz kto protestuje. Pół neuropy i pół 4konserwy. Czy to do ciebie dociera?

Co powiesz dziewczynom, które zgwałcili jego kumple,
Pobierz
źródło: comment_QLKTxd1672FkPEv2au2Ddh3IbsBPIVwF.jpg
@m__b: Michał zobacz. Jak kogoś fascynujne Panna Stecka nago ban. Jak kogoś fascynuje Kosmonauta ban. Jak kogoś fascynuja kobiece genitalia ban. Jak kogoś fascynuje hitler ban. Jak kogoś fascynuje Stalin ban. Jak kogoś fascynują zmyślone historyjki i serwerowni ban.

Więc błagam, ani słowa o wolności, bo to słowo nie powinno ci przechodzić w tej sytuacji przez usta.
Jezeli uwazasz, ze Wykop ma byc miejscem tylko o takich pogladach jak Twoje i nikt inny nie ma wstepu, to cytujac @t__d - zapraszam do usuniecia konta.

@m__b: banując innych użytkowników, którzy oburzają się na AMA z masą oraz na twoje fejsbukowe "poklepywanie się po pleckach z masą" (może czasami wyrażane przez wykopków w zbyt dosadnych słowach), pokazujesz, że nie akceptujesz innych poglądów, niż twoje. Zatem mam pytanie...
Czy zgodnie ze
to jest prywatny portal ktory łaskawie pozwala sie ludziom wypowiadać i ma prawo im tego zabronić kiedy chce i z jakiego chce powodu.

@M4ks: ale ogarniasz mentalnie fakt, że ten portal istnieje dzięki równie łaskawym użytkownikom? Jeśli oni znikną, to zniknie portal, tak jak to było z kilkoma podobnymi, gdzie admini czy inni decydenci przegięli pałę, bo chyba zbyt pewnie się poczuli...
Tak było chociażbyz naszą klasą czy innymi pomniejszymi -