Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +244
Polki na Threads ustalają od ilu tysięcy złoty miesięcznie zaczyna sie golddiggerka xDD No bo wiadomo, że jak mieszkasz u kogoś za darmo i on płaci za randki, to jeszcze nie spełniasz definicji pasożyta xDD
#blackpill #p0lka #redpill #logikarozowychpaskow
#blackpill #p0lka #redpill #logikarozowychpaskow
Novameh +106
Mówcie co chcecie, ale to jeden z najlepszych trailerów gier ever
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
#pytanie #medycyna #apteka #leki #lekarz #pytaniedoeksperta
A najlepiej to po prostu idz do rodzinnego i popros o hydroksyzyne ;)
Benzodiazepin to sie wystrzegaj jak ognia, bo od nich bardzo latwo sie uzaleznic
Aviomarin dorywczo można, aczkolwiek też bardzo sporadycznie, bo również uszkadza wątrobe.
Mozna sprobowac niebenzodiazepinowych lekow nasennych (zolpidem, zopiklon, zaleplon) albo neuroleptykow (chlorprotiksen, diphergan), ale watpie ze rodzinny to przepisze. Najlepiej jakbys sie wybral do psychiatry - leczenie zaburzen snu to ich dzialka. Pogada, dojdzie do tego z jakiego powodu ta bezsennosc i postara sie odpowiednio dobrac leczenie (byc moze niefarmakologiczne), czego my tutaj zdecydowanie nie zrobimy;)
Jak chcesz to mozesz mi na priv (nie ma sie co zbytnio uzewnetrzniac na forum) napisac dokladniej co i jak to moze dojde do jakis konstruktywnych wnioskow.
Wkradl mi sie blad - diphergan to antyhistaminik a nie neuroleptyk;p
Melatonina, 5-Hydroksytryptofan albo jakieś ziołowe, np. waleriana (ale to trzeba łyknąć z 5, żeby poczuć sie sennym).
Edit: Juz doczytałam.
5-Hydroksytryptofan powinna pomóc.
W wyjątkowych sytuacjach możesz wziąć Aviomarin.
Z tych bez recepty - na mnie bardzo subiektywnie i w niewielkim stopniu działa kozłek lekarski (Valerin max), można spróbować. Wg podręczników jedno z ziół o udowodnionym działaniu w tym kierunku.
Neospasmina to też kozłek ale trzeba porównać dawki i z czego została uzyskana