Wpis z mikrobloga

@Przegrywens: Wiem że pasta ale kiedyś byłem w Białymstoku i taka sytuacja. Piątek godzina 20 i zero ludzi na mieście. Dosłownie pojedyncze sztuki podczas gdy u nawet u mnie w miastach mniejszych od Białegostoku o tej porze jeszcze jest sporo ludzi na ulicach. Miałem autobus do siebie po 23 i chciałem poczekać na dworcu PKS ale go o 21 zamykali xD Zresztą w środku były dosłownie 2 osoby.
  • Odpowiedz
@Robrt7991: To że prawosławni są jawnie prorosyjcy to fakt i jeszcze rozumiem ale oddania katolików dla Putina nie ogarniam. Jeszcze pół biedy jak traktuje się go jako autorytet i kontrę wobec zgniłej lewackiej gejropy ale heloł - to region gdzie Wyklęci którzy wykrwawiali się przeciwko władzy instalowanej ze wschodu byli bardzo mocno aktywni. I tego nie ogarniam. Co innego Lubelszczyzna - tam Rosjan czy Ukraińców się nie lubi.
  • Odpowiedz
@kwsap: No to still, był dobry w tym co robi, za to mu się należy szacunek. Czy Motorola zabijał kobiety i dzieci? Nie mówię o żołnierzach ofkors. I pytam serio, bo nie wiem o nim zbyt wiele.
  • Odpowiedz