#grzejnik #ogrzewanie #problem Mam problem, grzejnik w nowym mieszkaniu (wynajętym) grzał mi tylko u góry, nie wiedziałem o tym, że odpowietrzanie to tylko spuszczenie powietrza, myślałem, że wody też trochę trzeba spuścić, bo ostatnim razem jak był gościu od piecyka to spuszczał wodę i coś o tym przebąkiwał, więc spuściłem wody troche z grzejnika i już grzeje na całej szerokości, natomiast problem jest taki, że teraz mi na bojlerze pokazuje za małe ciśnienie wody, bo 0,4 a powinno około 1,2. Ktoś wie jak to naprawić ? Ewentualnie jak wlać wodę do kaloryfera ?
Mam problem, grzejnik w nowym mieszkaniu (wynajętym) grzał mi tylko u góry, nie wiedziałem o tym, że odpowietrzanie to tylko spuszczenie powietrza, myślałem, że wody też trochę trzeba spuścić, bo ostatnim razem jak był gościu od piecyka to spuszczał wodę i coś o tym przebąkiwał, więc spuściłem wody troche z grzejnika i już grzeje na całej szerokości, natomiast problem jest taki, że teraz mi na bojlerze pokazuje za małe ciśnienie wody, bo 0,4 a powinno około 1,2. Ktoś wie jak to naprawić ? Ewentualnie jak wlać wodę do kaloryfera ?