Czytała wczoraj naszemu gówniakowi bajkę na dobranoc i nagle woła: Ż: TYYYY, wiedziałeś, że buraki cukrowe so białe w środku? Ja: No a niby jakie miały by być? Ż: no myślałam, że bordowe.... Ja: O #!$%@?, a widziałaś kiedyś bordowy cukier? Ż: No nie Ja: A jak myślałaś, że się robi biały cukier? Ż: No normalnie, wydobywa w KOPALNI CUKRU
Dzisiaj rano jak robiłem kawę, kazałem jej znaleźć w necie okoliczne KOPALNIE CUKRU, bo zima idzie i trzeba kupić hurtem cały worek do piwnicy :)
@flakowy co z tego, że jesteście że sobą 8 lat jak ona inteligencja nie świeci. Ale widzę, że Ty też jakoś zbyt normalny nie jesteś, bo od razu się obsrałeś zamiast troszkę posmieszkowac. Ale niiie trzeba pokazać że wcale nie jest się lepszym od zonki. No elo ( ͡°͜ʖ͡°)
@flakowy: Yyy... a dobrze pcha się? Bo jak gotuje, sprząta, he he ( ͡°͜ʖ͡°) to w sumie możesz z nią być, inteligencję a raczej jej brak się wybaczy ( ͡º͜ʖ͡º)
@flakowy: Nigdy o tym nie myślałem, ale takie rozumowanie ma głęboki sens.
Cukier jest bardzo podobny do soli w oczach laika. I fizycznie - kryształy rozpuszczalne w wodzie, i użytkowo - dodatek do żywności. Kupuje się też tak samo. Cukier absolutnie NIE WYGLĄDA jak żywność tylko jak minerał.
@flakowy Najbardziej mnie to bawi kiedy ktoś o przygotowanie zerowym pojęciu napisze "gratuluję wyboru". Rzeczywiście, wpadka na takim poziomie świadczy że ma żonę idiotkę, no litości wykopowe samce alfa
I już zaczyna się straszenie że u nas w razie wojny będzie przymusowa deportacja do okopów, powiedziałem - W razie wojny zostaną deportowane, ale rakiety z krajów NATO w kierunku rosyjskich garnizonów. Przypominam obrazek z rana. #ukraina #rosja #wojna
Czytała wczoraj naszemu gówniakowi bajkę na dobranoc i nagle woła:
Ż: TYYYY, wiedziałeś, że buraki cukrowe so białe w środku?
Ja: No a niby jakie miały by być?
Ż: no myślałam, że bordowe....
Ja: O #!$%@?, a widziałaś kiedyś bordowy cukier?
Ż: No nie
Ja: A jak myślałaś, że się robi biały cukier?
Ż: No normalnie, wydobywa w KOPALNI CUKRU
Dzisiaj rano jak robiłem kawę, kazałem jej znaleźć w necie okoliczne KOPALNIE CUKRU, bo zima idzie i trzeba kupić hurtem cały worek do piwnicy :)
#logikarozowychpaskow #heheszki
Cukier jest bardzo podobny do soli w oczach laika. I fizycznie - kryształy rozpuszczalne w wodzie, i użytkowo - dodatek do żywności. Kupuje się też tak samo.
Cukier absolutnie NIE WYGLĄDA jak żywność tylko jak minerał.