Wpis z mikrobloga

@obcassss: Daj znać jak Ci poszło. Mój brat właśnie skończył kurs na frontend deva Ja też go trochę szkole i właśnie będziemy szukać razem jakieś stażu/ stanowiska junior dla niego. Też w Krakowie.
  • Odpowiedz
@zackson: nie będę teraz wertował swojej historii żeby odszukać takie ogłoszenie, nie twierdze że w każdym tak jest ale spotykam i takie, z mojego punktu widzenia wiele ogłoszeń jest z zawyżonymi umiejętnościami i mówię tu o stażu lub stanowisko junior frontend...to może napiszesz co Twoim zdaniem powinien potrafić stażysta/junior skoro jesteś tak doświadczonym webdev?
  • Odpowiedz
@obcassss: Poziom pozwalający na sprawne poruszanie w tych językach, dla jednego jest to dobry, dla innych bardzo dobry, a kto inny Ci powie, że przeciętny. Nikt nie zna wszystkich funkcji na pamięć, jak znasz w/w języki i potrafisz korzystać z dokumentacji by osiągnąć zamierzony efekt to nie szukaj stażu tylko od razu uderzaj na juniora.
  • Odpowiedz
.to może napiszesz co Twoim zdaniem powinien potrafić stażysta/junior skoro jesteś tak doświadczonym webdev?

@obcassss: nie jestem, sam na dniach będę wysyłał CV i też w Krakowie. Ja dostanę robotę to napiszę.

raczej w większości korzystam z dokumentacji, nie znam wszystkich funkcji na pamięć.

@obcassss: wszyscy na każdym poziomie korzystają z dokumentacji. Oglądałem jakąś konferencję i typek z wieloletnim doświadczaniem mówił, że do tej pory czasami zapomina prostych
  • Odpowiedz
@obcassss: poszukuję front-deva do rozwijania jednej sporej aplikacji. Stack frontowy to: Angular 1.4, Foundation 5, Gulp, SASS. Nie jest to aplikacja SPA, ale jest sporo ajaxa i danych pobieranych JSONem, całość mielona Angularem więc developer musiałby go znać chociaż trochę. Nie napisałeś co umiesz, więc jeśli myślisz, że podołałbyś to napisz na priv. Nie jesteśmy z Krakowa, więc pewnie zdalnie byś pracował.

No i jak już wrzucasz takie ogłoszenie to
  • Odpowiedz