Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
xiv7 +58
Kiedyś w latach 2000 mieliśmy w sklepach słuchawki douszne. Potem stało się popularne to dziadostwo, to diabelstwo w postaci dokanałówek. Ku*wa druga próba po 15 latach i znowu pieniądze wyrzucone w błoto, nie wiem jak wy możecie wytrzymać jak to wypełnia wam kanał słuchowy, jak to zatyka i blokuje ucho jak jakaś wata którą się tam wkłada. Jeszcze sobie wymyślili że dokanałówek nie można zwracać z powodów higienicznych, podobno na Allegro się
#facebook #studbaza #bekazpodludzi
Jakby u nas był jakiś prowadzący to #!$%@? 1/3 z każdego rocznika za teksty jakie tam latają XD
Komentarz usunięty przez autora
1. Zróbcie własną, tajną grupę i nie zapraszajcie do niej wykładowców.
2. ???
3. Profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prowadzący tę dziewczynę szybko naprostował wypominając jej błąd w nazwisku autorki i kończac słowami:
'I nie jakaś tam, ale to pani (nazwisko), bo tak całkiem prywatnie to moja zona
@Jade: co to za gunwokierunki, że do zaliczania sesji jest przydatna przychylność doktora, a nie wiedza?
Z tym zaliczeniem śmieszkuję sobie, egzamin pisemny także nie zwróci uwagi na to.
Jakoś u mnie studenci/doktoranci/doktorzy/profesorowie mają się nawzajem w znajomych - nigdy nikt nie musztrował nikogo niższego w hierarchii.
Zazwyczaj ci wywyższający się zajęcia prowadzą najbardziej drewnianie i nieciekawie.
@Lordzio: mamy takiego profesora, który jest dla mnie wzorem typowego "surowego ojca". Jest w porządku, dobrze uczy, pełna kultura, żartem też sypnie. Ale jego spojrzenie zawsze mówi "jeden fałszywy ruch i zginiesz studenciaku" ( ͡° ͜ʖ ͡°)