Wpis z mikrobloga

Kisnę z tego kija w dupie, nie można normalnie i na luzie rozmawiać bo POZIOM UNIWERSYTECKI na to nie pozwala. POZIOM UNIWERSYTECKI na fejsiku musi być.
  • Odpowiedz
O cholera, to już nawet z tego co widzę studia się przenoszą na facebooka. Niedługo będą uczyć zdalnie przez to ścierwo... Nie no, to jest jakieś nieporozumienie.
  • Odpowiedz
#!$%@? XD

jeszcze sobie nie mógł darować tekstu o 'pastiwsku'. niby wykształceni ludzie a słoma w butach. a z beki o studentach prawa się nie dziwię jak jeszcze lajkują dupolizy takie komentarze.
  • Odpowiedz
@Jade: jak mnie #!$%@? takie czepianie sie. to nie jest jakiśoficjalny portal tylko fejs, gdzie wrzuca się zdjęcia kotków, piesków, swoich dzieci, zdjęcia z imprez i dziubki na profilowym a ja bym jebneła w czerep tych wielkich doktorów co pewnie dawno zapomnieli jak to sie było studentem na pierwszych latach. bez przesady znowu, denerwuje mnie takie ogólne czepianie się pierdół
  • Odpowiedz
@Jade: pisanie tytułu naukowego #!$%@? W PYTANIU O AUTORA KSIĄŻKI?

#!$%@?ło kogoś konkretnie. I jeszcze to pytanie czy jest się z kimś na "ty" - jesteśmy w Internecie, a tutaj panuje przede wszystkim Netykieta. Każdy z każdym jest na "ty".

Nawet profesorowie, którzy przejmują się formalizmem itp. mówią na przykład "To możecie sobie doczytać w Dżenłeju, jak kogoś interesuje" (Janeway's Immunobiology, świetna książka, polecam). Nikt się nie pieprzy z wymienianiem wszystkich autorów głównych
  • Odpowiedz
ja #!$%@?, co za buce, to tylko upewnia mnie w przekonaniu że polskie uczelnie (kadra) to dno

@wuut:
Zasadniczo masz rację, ale przyjęło się, że kadrze naukowej okazuje się nieco szacunku ze względu na to, że ich głównym zajęciem jest bycie mądrym, co zazwyczaj średnio im wychodzi, ale cały czas to taka nasza skromna elita intelektualna.
Osobiście lubię czasem śmieszkować z tych wszystkich profesorów, kiedyś jak pojechałem na pewną politechnikę
  • Odpowiedz
@Jade:

użyłbym też cudzysłowu apostrofowego podwójnego z kropką na końcu zdania.

co za typ xD do dupy se nasyp cudzysłowu apostrofowego podwójnego z kropką na końcu zdania xDDD
  • Odpowiedz
@Jade: ja #!$%@?, co to jest xD na facebookowej grupie to sie memy wstawia o wykladowcach a tu widze #!$%@? studenci na studentow jada xD w zyciu nie chcialbym studiowac z takimi kolegami

Ps. To sa wlasnie uniwerki, #!$%@? warte tytuly i kij w dupie xD
Na politechnikach dzieje sie technologia i kazdy na luzie
  • Odpowiedz
@Errad: jak dla mnie to wszyscy jesteśmy ludźmi i jak ktoś się oburza że nie zwróciło się do niego per doktorze czy profesorze to na pewno nie spowoduje że będzie miał u mnie więcej szacunku - wręcz przeciwnie. ja sam studiuję w UK i sytuacja przedstawiona na zdjęciu OPa jest dla mnie czymś abstrakcyjnym. tutaj wszyscy, nie ważne czy studenci, czy kadra, wszyscy mówią sobie po imieniu - i nie
  • Odpowiedz
@Jade: żenujący to jest Pan Wielki Doktor Nauk Ból Dupy i jego kolega z czepialstwem o zapis nazwiska autora i brak tytułu naukowego tam, gdzie nikt normalny go nie podaje.

A teraz wybaczcie, idę poczytać książkę PANA PROFESORA Umberto Eco XD
  • Odpowiedz
@Jade: Typowi wykladowcy na uczelniach publicznych w PL.
#!$%@? potrafia, #!$%@? ucza, kij w dupie, ego wieksze niz ich marny dorobek.
Wspolczuje kazdemu kto marnuje lata zycia na Polskich gownianych uczelniach publicznych.
  • Odpowiedz